Hazır Sistem Önerisi

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gaming gendede bunlar var https://www.gaming.gen.tr/urun/7329...-8gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ ve https://www.gaming.gen.tr/urun/3471...-8gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/
bu alttaki linklerdeki ürünler daha uuymlu gözüküyr ama malesefki 4060 :/

sıktım biliyorum ama hocam hangisini alayım
4060 lı sistemler hiç içime sinmedi malesef,
bikaç gün daha bekleyip sistem kollamak mantıklı olabilir gibi :D

dediğim gibi fg ler açıldığında 5060 2 kat daha fps veriyor ve 8gb vramden dolayı bu teknolojiye muhtaçsın dostum.

bütçeyi 3 5 daha arttırıp sistem kollamanı öneriirim
bütçeyi dediğim gibi 3 5 daha arttırıp bulabilirsek 5 yıl kafan rahat olur :D

burda attığım sistem yardımcı olabilceğim son nokta eğerki 32 ye yükseltmeyeip o attıklarında kalırsan senin adına üzülürüm dsotum bişeyler ayarlayıp attığım linke çıkmaya çalış içeriğini değiştirip en iyi şekilde ayarladım.

burda attığım sistem yardımcı olabilceğim son nokta eğerki 32 ye yükseltmeyeip o attıklarında kalırsan senin adına üzülürüm dsotum bişeyler ayarlayıp attığım linke çıkmaya çalış içeriğini değiştirip en iyi şekilde ayarladım.
sağolun hocam ama başka forumlarada sordum daha önce kullanan biri diyorki 4060 yerine b580 daha mantıllı ama 5060da önermiyorum 8gb olduğu için lakin performans olarak biraz daha güçlü b580e göre diyor

sağolun hocam ama başka forumlarada sordum daha önce kullanan biri diyorki 4060 yerine b580 daha mantıllı ama 5060da önermiyorum 8gb olduğu için lakin performans olarak biraz daha güçlü b580e göre diyor
diyen kişilerin bi halttan anlatığı yok nvdia fanboyu değilim ama vram i fazl olan iyi olmuyo

diyen kişilerin bi halttan anlatığı yok nvdia fanboyu değilim ama vram i fazl olan iyi olmuyo
katıllıyorum ama kullanmadığımdan bir şey diyemiyorum

siz daha önce herhangi birini kullandınız mı yada yakını olan

katıllıyorum ama kullanmadığımdan bir şey diyemiyorum

siz daha önce herhangi birini kullandınız mı yada yakını olan
kullanmadım,kullanan çok gördüm, çok sistem topladım. ben diyeceğimi dedim dostum ikna olup olmamak sende bitiyor kolay gelsin.
umarım istediğin sistemi alırsın :)

Geri