Neler Yeni

35-40 bin tl ye acil toplama sistem

chawzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kaan
Bütçe
40000
40 bin tl bütçem var ve yarın toplama bilgisayar alacağım donanımda msi ve asus harici marka tercih etmiyorum aşağıda benim topladığım bilgisayar var sizin toplama ya da hazır sistem önerileriniz nelerdir ?

ugurkolasin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Uğur
bu paraya kat kat saha güçlü 7500fli rx7700xtli sistem toplanır

ugurkolasin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Uğur
Hocam evet amd F/P olarak çok daha önde ama baya uzun bi süre kullanacağım için amd tercih etmiyorum
8gb vram ile uzun sure kullanacaksiniz yani 😂 peki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam evet amd F/P olarak çok daha önde ama baya uzun bi süre kullanacağım için amd tercih etmiyorum
2 nesil onceki islemciyi saymiyorum bile...
gamepower psu...
sistem baştan sona sorunlu ramler bile dusuk mhz yuksek cl değeri bütçenin en verimsiz kullanilmis hali kesinlikle

sıvı soğutucu da gamepowermis ayni paraya kat kat daha iyi thermalright kule tipi var... parana yazık şu sistem

uzun sure kullanicam diyip nvidia tercihi değişik olmuş yanlış bilmiyorsam amd en eski kartini bile guncelleyip fsr sunarken nvidia 30serisine dlss frame generation i aylar sonra sunmuştu ocak ayinda 50serisi çıkacak o zaman nvidia acaba 40serisine nasil davranacak?

chawzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
8gb vram ile uzun sure kullanacaksiniz yani 😂 peki

2 nesil onceki islemciyi saymiyorum bile...
gamepower psu...
sistem baştan sona sorunlu ramler bile dusuk mhz yuksek cl değeri bütçenin en verimsiz kullanilmis hali kesinlikle
Dostum 8 gb vram almamın sebebi 1080p monitör kullanacak olmam yoksa bende biliyorum üstüne koyup 7800 gre almasını 40 k lık sisteme 8000 mhz değere sahip ram takmamı bekliyosan problem bende değil bence gamepower dalgana gelecek olursakta dediğim gibi 40 k lık (toplama) bir sistemde ekran kartı ve işlemciye ayırmak için kalitesiz ürünler tercih ettim sonuçta psu ve soğutucular ileride değiştirme seçeneğim olan parçalar 2 nesil önceki işlemci diyosun ama önerdiğin işlemci i5-12400f in bile öne geçtiği bi işlemci

ugurkolasin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Uğur
8gb vram al o zaman dostum sen yarın obursu gun forumda neden fps düşük konusu actiginda hatırlatalim sana bu anı en önemli olan psu parcasindan tasarruf yapiyorsun psu dedigin urun 5-10 yil omru olan ürün 5600mhz cl40 normal mi yani sana 6000mhzc cl30 lar varken uzun yıllar kullanicam diyorsun ileride degistiririm diyorsun anlaşıldı nvidia ve intel fanisin ama paranı düzgün harca en azından

ugurkolasin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Uğur
Dostum 8 gb vram almamın sebebi 1080p monitör kullanacak olmam yoksa bende biliyorum üstüne koyup 7800 gre almasını 40 k lık sisteme 8000 mhz değere sahip ram takmamı bekliyosan problem bende değil bence gamepower dalgana gelecek olursakta dediğim gibi 40 k lık (toplama) bir sistemde ekran kartı ve işlemciye ayırmak için kalitesiz ürünler tercih ettim sonuçta psu ve soğutucular ileride değiştirme seçeneğim olan parçalar 2 nesil önceki işlemci diyosun ama önerdiğin işlemci i5-12400f in bile öne geçtiği bi işlemci
bir şey daha dikkatimi çekti sen i5 12400f ryzen 5 7500f ten daha mi iyi 18mb l3 onbellekli intel islemci daha önde yani peki

chawzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
8gb vram al o zaman dostum sen yarın obursu gun forumda neden fps düşük konusu actiginda hatırlatalim sana bu anı en önemli olan psu parcasindan tasarruf yapiyorsun psu dedigin urun 5-10 yil omru olan ürün 5600mhz cl40 normal mi yani sana 6000mhzc cl30 lar varken uzun yıllar kullanicam diyorsun ileride degistiririm diyorsun anlaşıldı nvidia ve intel fanisin ama paranı düzgün harca en azından
Dostum ben burda fan fightı yapmaya değil sistem tavsiyesi istemeye geldim nvidia fanı falanda değilim eğer önerdiğin sistem varsa öner yoksa kapa çeneni işine bak

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,642
İsim
Emir
Konu sahibi hem tavsiye istemis hem de onerilenlere reddetmis 😃Madem çok biliyorsunuz niye konu aciyorsunuz

chawzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kaan

ugurkolasin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Uğur

chawzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kaan
Konu sahibi hem tavsiye istemis hem de onerilenlere reddetmis 😃Madem çok biliyorsunuz niye konu aciyorsunuz
Kanka burası adı üstünde bi forum ben red ettiğimide söylemedim uzun vadeli kullanmak istediğimi ve 1080p monitör kullanacak olduğum için amd ve 16gb vrame sahip ekran kartlarından uzak durduğumu söyledim yanlışım varsada dalga geçmek yerine yanlışımı düzeltmesi gerekir çünkü burası bi forum değil mi ? 2k bi monitöre sahip olsaydım direkt 7800 gre alırdım zaten

Top Bottom