Neler Yeni

35-40 k bütçe ile piyasadaki bütün oyunları da oynatacak sistem önerisi

poogie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
E
30 - 40k arası, The Last of Us, Silent Hill, GTA vb. Gibi hikayeli oyunlar oynamak istiyorum. Hazır sistem istemiyorum ancak çok iyi olduğunu bildiğiniz varsa yazabilir misiniz? Aldığınız ve memnun olduğunuz sistemleri de önerebilirsiniz. 32 GB ram ve 1 TB SSD tercihimdir ancak fiyatı aşarsa düşürülebilir. Şimdiden teşekkür ederim.

Birde pc toplama için en iyi ve düzgün, güvenilir site hangisi?

Son düzenleme:

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Jiyu
4060 alınmaz bu bütçede. 7700xt , 7800xt sistemler var. Belki 4070 f/p sistem de gelebilir.
Tek tek toplarsa da iyi bir şey toplar
Mesaj otomatik birleştirildi:

30 - 40k arası, The Last of Us, Silent Hill, GTA vb. Gibi hikayeli oyunlar oynamak istiyorum. Hazır sistem istemiyorum ancak çok iyi olduğunu bildiğiniz varsa yazabilir misiniz? Aldığınız ve memnun olduğunuz sistemleri de önerebilirsiniz. 32 GB ram ve 1 TB SSD tercihimdir ancak fiyatı aşarsa düşürülebilir. Şimdiden teşekkür ederim.

Birde pc toplama için en iyi ve düzgün, güvenilir site hangisi?
Vatan , itopya ya da herhangi bir yerin pc toplama sihirbazlarından sistem toplanmaz çok pahalı olur.
Olur da mağazaya gidip onlara toplatırsanız da 4060 sisteme 45k para ödetirler.
Ya f/p sistem bekleyin ya da indirimlerden f/p parçaları tek tek toplayın.
Belki peşin taksit ile tek tek toplarsanız 5070 ekran kartlı sistem dizebilirsiniz 5-10k daha fazla verip.

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Oğuzhan Türk
Bu sistemi alabilirsin;

Bu sistemi alabilirsin;

Bu sistemi alabilirsin;

Birisi AMD diğeri ise NVİDİA ekran kartlı sistem hangisi sana uyuyorsa onu alabilirsin

poogie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
E
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu sistemi alabilirsin;

Birisi AMD diğeri ise NVİDİA ekran kartlı sistem hangisi sana uyuyorsa onu alabilirsin
Teşekkürler

Top Bottom