bılacknega
80+
- Bütçe
- 45000
Oyun öncelikli ekrani %100 srgb uzun ömürlü bir laptop almayı düşünüyorum. Mümkünse Casper ve monster olmasın. Önerileriniz benim için çok önemli.
Oyun öncelikli ekrani %100 srgb uzun ömürlü bir laptop almayı düşünüyorum. Mümkünse Casper ve monster olmasın. Önerileriniz benim için çok önemli.
bu güzelmiş ama sanırım sıvı metal ile geliyor bunu kenara yazdım başka öneriniz varmı?
yok al geç.bu güzelmiş ama sanırım sıvı metal ile geliyor bunu kenara yazdım başka öneriniz varmı?
bu laptopun 32 gb ram 1tb ssd versiyonu var memnunum.bu güzelmiş ama sanırım sıvı metal ile geliyor bunu kenara yazdım başka öneriniz varmı?
Seni uzun süre götürür bu fiyata bu laptopu daha bulamayabilirsin stok bitmeden al geç.Uzun ömürlü müdür acaba?
8gb ram ekletseniz fişek olur hodjamACER Nitro 5 Intel Core i7-12650H 8GB 1TB SSD 8GB RTX4060 Linux 15.6
ACER Nitro 5 Intel Core i7-12650H 8GB 1TB SSD 8GB RTX4060 Linux 15.6'' 165Hz Siyah Gaming PC NH.QM0EY.00B yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com