Bende sabahki rtx 4060lı sistem için gittim yoktu çok üzücü gerçekten.Vatan magazada 14400f 4070 süper sistem var bugün sordum.
Hocam cumartesi gunu alıcağım için kalır mı bılmıyorumVatan magazada 14400f 4070 süper sistem var bugün sordum.
Hocam güç kaynağından herhangi bir sorun yaşamam değil mi ilk defa duydum markayıdaShark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
çinli bi marka diye biliyorum bi ara konusu geçmişti sıkıntı yaşıyacak seviyede değilHocam cumartesi gunu alıcağım için kalır mı bılmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam güç kaynağından herhangi bir sorun yaşamam değil mi ilk defa duydum markayıda
Nasıl bir sorun gözümden kaçmış benim14400f işlemcilerde bi sorun vardı sanki ya o durumdan dolayı pek yanaşmıyorum
Yüksek işlemcilerde ki performansa bağlı bir sorundan bahsediliyor. 14400F için bir şey yol galibi. Yine de teşekkürler bunlarda gözümden kaçmış