Isınma sorunu var diyorlar doğrumuEkran kartı güzel istiyor iseniz RTX 3070 Ti lı nitro 5 var ona bakabilirsiniz saf gücü 4070 ile rekabetli.
Oyunda oynamayı düşünüyorumzorunlu degilsen gaming laptop alma, 2 gaming laptop sattım fyi.
düşük bir AMD işlemci ısınıcağını düşünmüyorum ama ekran kartı normalin üstüne biraz çıkabilir güçlü bir kart ve fazlaca güç çekiyor.Isınma sorunu var diyorlar doğrumu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyunda oynamayı düşünüyorum
Ben biraz da uzun ömürlü olsun istiyorum ram,ssd takviyesi yapmak pek istemiyorumdüşük bir AMD işlemci ısınıcağını düşünmüyorum ama ekran kartı normalin üstüne biraz çıkabilir güçlü bir kart ve fazlaca güç çekiyor.
tek kanal RAM zaten 16 GB daha takarsın daha da gerek kalmaz zaten RAM'e https://www.amazon.com.tr/dp/B0C8NV...CT63CGQJ851WG4888&starsLeft=1&skipTwisterOG=2 fakat SSD için aynı şeyi diyemeyeceğim boş slot var içinde ekleyebilirsin ya da USB portu ile de bağlayabilirsin.Ben biraz da uzun ömürlü olsun istiyorum ram,ssd takviyesi yapmak pek istemiyorum
hangi laptopdan daha iyi performans sunuyor ? tulpar bile geçti victusu performans konusunda limitler dert edilecek şeyler sadece ısı için konmaz anakart kalitesi yüzünden de konur advanced bios bile yok hiç bir ayarda değişiklik yapamazsınız zaten buradan kalite farkı oluşuyor bilmeden yazmamanızı tavsiye ederim dev gibi konu hazırladım okuyabilirsiniz tabi biraz üşenebilirsiniz normaldir.Limit falan son kullanıcının dert edeceği şeyler değil.
Isınmıyor ve piyasada ki çoğu laptoptan daha iyi performans sunuyor. "Bu Fiyata" göre güzel cihaz.
Ağustos - Eylülden beri aktif kullanıyorum. 1 Kere bakım yapmadım hala sıcaklıkları iyi. Fakat şu aralar 90'ları görmeye başladım. Müsait olduğumda hp servise yollayacağım o kadar.
HP Victus 16-S0023NT 7Z4N1EA Ryzen 5 7640HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 16.1" Full HD Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Victus 16-S0023NT 7Z4N1EA Ryzen 5 7640HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 16.1" Full HD Gaming Laptop fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Victus 16-S0023NT 7Z4N1EA Ryzen 5 7640HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 16.1" Full HD Gaming Laptop özelliklerini incele, 31.899,00 TL'den...www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
İşlemcisi bir tık düşük ama ekran kartı bir üstü. Yine de muazzam farklar olmaz diye düşünüyorum, tam bakmadım.
Ben 29k'ya aldım imzamda ki laptopu. Piyasa devlerine bakıyorum, asus & msi gibi markaların bu özelliklerde laptopları 40k altına yok. Kaldı ki soğutmaları Victus kadar değil.hangi laptopdan daha iyi performans sunuyor ? tulpar bile geçti victusu performans konusunda limitler dert edilecek şeyler sadece ısı için konmaz anakart kalitesi yüzünden de konur advanced bios bile yok hiç bir ayarda değişiklik yapamazsınız zaten buradan kalite farkı oluşuyor bilmeden yazmamanızı tavsiye ederim dev gibi konu hazırladım okuyabilirsiniz tabi biraz üşenebilirsiniz normaldir.
advanced bios sadece onlar ile alakalı değil prochot sıcaklığını kapatmanıza yarar yani anlık sıcaklık yüzünden prochot yemenizi önler sizin saydığınız laptoplar victusdan kat ve kat üstün soğutma sistemlerine sahip 2,5 bakır borusu var victusun buçuk dememin sebebi serçe parmağımdan bile ince bir bakır borusu var Acer Nitro 5 ve Nitro 16 nın içine bak bakır boru dolu A15 e bak bakır boru dolu MSI Raider'e bak bakır boru dolu G serisine bak bakır boru dolu üstüne bir de bazı modellerde sıvı metal bile oluyor sadece sıcaklık ile değil senin elinde ki victusun anakart kaliteside berbat ki biosu eklememişler yakma diye 90 watt çekti diye 98 derece olan victus var soğutması limit ile bile iyi değil ben asla soğutması iyi bile diye bir kelime kullanmadım limit ile soğutmayı karıştırmayın en ucuz victus RTX 4060 lı:https://www.n11.com/urun/hp-victus-...DXuTAjq_J4mbNTmhelATFrwSFMt58btAaAo2VEALw_wcB 32 bin küsüratlı bu paraya Nitro 5 in RTX 3070 Ti lı modeli var ya da Monster Tulpar tabi termal macunu değişmeniz gerek 200 tl falan R23 testlerine sok %1 lik fps leri kontrol et yerin dibine girmiştir o sözde gömmeye çalıştığın piyasa devlerine nazaran çünkü anakartları kaliteli o piyasa devlerininde kötü modelleri var doğrudur ama iyi modelleri ile yan yana bile gelemez victus kronik sorunlu dediğim Asus Tuf Gaming F15 in bile daha gelişmiş bir soğutma sistemi var victusa nazaran ama ısınıyor mu evet o kadar limiti F15'ede koy o da ısınmaz.Ben 29k'ya aldım imzamda ki laptopu. Piyasa devlerine bakıyorum, asus & msi gibi markaların bu özelliklerde laptopları 40k altına yok. Kaldı ki soğutmaları Victus kadar değil.
Şimdi diyebilirsin, Victus'un soğutması iyi çünkü gücünü kısmışlar, şunu bunu yapmışlar.. Son kullanıcı yani benim bunlar umrumda değil. Aldığım fiyata göre ısınmayan, fps'leri tatmin eden bir model kullanıyorum. Memnunumda. 7 - 8 Ay oldu. 1 Kere bakım yapmadım diye 90 derecelerde, yoksa 75'i geçmiyor. GOW'da ultra'da 90 - 120FPS Veriyor. 29 - 35K Aralığında ki bir MSI - Asus Model laptopa bak, bu özelliklerde değil.
Dediğim gibi, son kullanıcı için aşırı dert edilecek konular değil. Kaldı ki advanced bios ile ne yapacaksınız ki ? Overclock mu ? Ne gereği var, 300 - 500MHz arttırıp 5 - 10 FPS daha fazla almanın devasa bir yararı yok.
Peki hocam Acer dan başka önerebileceğiniz hangi modeller varadvanced bios sadece onlar ile alakalı değil prochot sıcaklığını kapatmanıza yarar yani anlık sıcaklık yüzünden prochot yemenizi önler sizin saydığınız laptoplar victusdan kat ve kat üstün soğutma sistemlerine sahip 2,5 bakır borusu var victusun buçuk dememin sebebi serçe parmağımdan bile ince bir bakır borusu var Acer Nitro 5 ve Nitro 16 nın içine bak bakır boru dolu A15 e bak bakır boru dolu MSI Raider'e bak bakır boru dolu G serisine bak bakır boru dolu üstüne bir de bazı modellerde sıvı metal bile oluyor sadece sıcaklık ile değil senin elinde ki victusun anakart kaliteside berbat ki biosu eklememişler yakma diye 90 watt çekti diye 98 derece olan victus var soğutması limit ile bile iyi değil ben asla soğutması iyi bile diye bir kelime kullanmadım limit ile soğutmayı karıştırmayın en ucuz victus RTX 4060 lı:https://www.n11.com/urun/hp-victus-...DXuTAjq_J4mbNTmhelATFrwSFMt58btAaAo2VEALw_wcB 32 bin küsüratlı bu paraya Nitro 5 in RTX 3070 Ti lı modeli var ya da Monster Tulpar tabi termal macunu değişmeniz gerek 200 TL falan R23 testlerine sok %1 lik fps leri kontrol et yerin dibine girmiştir o sözde gömmeye çalıştığın piyasa devlerine nazaran çünkü anakartları kaliteli o piyasa devlerininde kötü modelleri var doğrudur ama iyi modelleri ile yan yana bile gelemez victus kronik sorunlu dediğim Asus Tuf Gaming F15 in bile daha gelişmiş bir soğutma sistemi var victusa nazaran ama ısınıyor mu evet o kadar limiti F15'ede koy o da ısınmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir de çözemedim nasıl soğutmaları victus kadar iyi değil dalga falan mı geçiyorsun benim ile? ilk attığım Nitro 5 ikinci attığım A15 son olarak attığım Victus bak bakalım bakır borulara hangisinin soğutması daha iyi?
Asus A15 para varsa MSI in üst seviye modelleri Raider vector vs. Kesinlikle katana vs. Değil limitli onlarda kalitesi de parasının karşılığı etmez Lenovolara bakabilirsiniz 30 bine düşerseniz RTX 4060 lı Monster tulpar var ama termal macunu yenilemek zorundasınız yoksa ısınır.Peki hocam Acer dan başka önerebileceğiniz hangi modeller var
Şunu önerir misinizAsus A15 para varsa MSI in üst seviye modelleri Raider vector vs. Kesinlikle katana vs. Değil limitli onlarda kalitesi de parasının karşılığı etmez Lenovolara bakabilirsiniz 30 bine düşerseniz RTX 4060 lı Monster tulpar var ama termal macunu yenilemek zorundasınız yoksa ısınır.