Neler Yeni

Öneri 350-400TL'ye Akıllı saat önerisi

baykemal

80+ Bronze
Şuan param olmadığı için bütçe tam belli değil ama en fazla 350-400 TL gibi. Çakma apple watch alacaktım fakat daha önce başka bir forumda konusunu açtım ve kötü olduğunu söylediler. Saat'e bakmak dışında aşırı fazla kullanacağımı düşünmüyorum fakat işe yarar özellikleri olması iyi olur. Eğer bu bütçeye hiç düzgün bir şey yoksa yükseltmeye çalışırım. Şarj type-c tercihimdir. Micro-usb'yi hayatımdan çıkarmak istiyorum. Günde 8-10 saat kullanacağım. Saat tasarımı kare/dikdörtgen olsun istiyorum. Yuvarlak saatlerden pek hoşlanmıyorum.

insann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
insann
Trendyol vb. sitelerde 1600 TL civarı. Aliexpress'de 280 TL. Bu normal mi? Neden böyle?
Normal hocam. Dropshipping deniyordu sanırım buna. Yurt dışından ucuza alıp burada kar ile satiyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Normal hocam. Dropshipping deniyordu sanırım buna. Yurt dışından ucuza alıp burada kar ile satiyorlar.
Bu arada vergiler de var hocam. Sepete ekleyip son fiyata bak. Ben şu an bakamıyorum. Bakınca yazarım.

1691782655624.png

Son düzenleme:

baykemal

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bu arada vergiler de var hocam. Sepete ekleyip son fiyata bak. Ben şu an bakamıyorum. Bakınca yazarım.

Alıntıyı görüntüle
'Bu ürün seçilen ülkeye sevk edilemez' yazıyor.

Top Bottom