Neler Yeni

350₺ ile klavye önerisi

Selim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Selim Güvenç
350₺ bütçe var mekanik olur olmaz fark etmez kaliteli olsun yeter

Selim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Selim Güvenç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mavi çok sesli hocam ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Diğer konuya da cevap vermiştim :) G213 kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum tuşlarda takılma vs hiç yaşamadım. Genel olarak da rahat ve şık. Tavsiye ederim
Teşekkürler yinede cevap verdiğin için

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Diğer konuya da cevap vermiştim :) G213 kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum tuşlarda takılma vs hiç yaşamadım. Genel olarak da rahat ve şık. Tavsiye ederim
Arkadaşlar pahalı diyecek ama bencede güzel klavye ama akıl işi değil mekanik varken sma logitech başkadır... Gamepower sorun çıkartır ama Logitech biraz zor

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Arkadaşlar pahalı diyecek ama bencede güzel klavye ama akıl işi değil mekanik varken sma logitech başkadır... Gamepower sorun çıkartır ama Logitech biraz zor
Mekanik de kullandım. Ama bu fiyata mekanik ne kadar randımanlı olur tartışılır. Tertemiz mebran klavye bence :D

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Sanırım sadece Rainbow efekti var. 350TL verdiğim klavye sadece Rainbow olsun istemezdim ben :D Ama kullanmadım güzele benziyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

o klavye mekanik değil tuşlara basarken sert olmuyomu ?
Hayır alakası yok. Ben de alırken korkmuştum mebran sorun olur mu falan diye, ama beklediğimden kat ve kat rahat geldi ben de şaşırmıştım :D

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Ne alaka aga fıstık gibi klavye tıkır tıkır böyle baya iyi klavye yazılımla fena birde G203 alırsın çok iyi olur
İlk aldığımda pek yazılım desteği yoktu. Sonradan oyunlarla özdeşleşti can azalınca kırmızı yanmaya, ct oynarken mavi t oynarken kahverengi olmaya falan başladı cidden hoşuma gidiyor bu aralar :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,076
Üyeler
167,601
Son üye
alka7983
Top Bottom