Diğer konuya da cevap vermiştim350₺ bütçe var mekanik olur olmaz fark etmez kaliteli olsun yeter
Mavi çok sesli hocam ya
Teşekkürler yinede cevap verdiğin içinDiğer konuya da cevap vermiştimG213 kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum tuşlarda takılma vs hiç yaşamadım. Genel olarak da rahat ve şık. Tavsiye ederim
Arkadaşlar pahalı diyecek ama bencede güzel klavye ama akıl işi değil mekanik varken sma logitech başkadır... Gamepower sorun çıkartır ama Logitech biraz zorDiğer konuya da cevap vermiştimG213 kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum tuşlarda takılma vs hiç yaşamadım. Genel olarak da rahat ve şık. Tavsiye ederim
Mekanik de kullandım. Ama bu fiyata mekanik ne kadar randımanlı olur tartışılır. Tertemiz mebran klavye benceArkadaşlar pahalı diyecek ama bencede güzel klavye ama akıl işi değil mekanik varken sma logitech başkadır... Gamepower sorun çıkartır ama Logitech biraz zor
o klavye mekanik değil tuşlara basarken sert olmuyomu ?Diğer konuya da cevap vermiştimG213 kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum tuşlarda takılma vs hiç yaşamadım. Genel olarak da rahat ve şık. Tavsiye ederim
Ne alaka aga fıstık gibi klavye tıkır tıkır böyle baya iyi klavye yazılımla fena birde G203 alırsın çok iyi oluro klavye mekanik değil tuşlara basarken sert olmuyomu ?
Sanırım sadece Rainbow efekti var. 350TL verdiğim klavye sadece Rainbow olsun istemezdim ben![]()
Philips Klavye Fiyatları & Modelleri - GittiGidiyor
Philips Klavye fiyatları ve klavye çeşitleri en uygun fiyatlarla GittiGidiyor'da! Bilgisayar ve tabletlerinizle kullanabileceğiniz klavye modelleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Hayır alakası yok. Ben de alırken korkmuştum mebran sorun olur mu falan diye, ama beklediğimden kat ve kat rahat geldi ben de şaşırmıştımo klavye mekanik değil tuşlara basarken sert olmuyomu ?
Ama ses tekerleği vs. bir sürü özelliği var, Philips varken Gamepower almazdım ben.Sanırım sadece Rainbow efekti var. 350TL verdiğim klavye sadece Rainbow olsun istemezdim benAma kullanmadım güzele benziyor.
İlk aldığımda pek yazılım desteği yoktu. Sonradan oyunlarla özdeşleşti can azalınca kırmızı yanmaya, ct oynarken mavi t oynarken kahverengi olmaya falan başladı cidden hoşuma gidiyor bu aralarNe alaka aga fıstık gibi klavye tıkır tıkır böyle baya iyi klavye yazılımla fena birde G203 alırsın çok iyi olur
G203 de alcan miss logitech iyi firma fena değil benceİlk aldığımda pek yazılım desteği yoktu. Sonradan oyunlarla özdeşleşti can azalınca kırmızı yanmaya, ct oynarken mavi t oynarken kahverengi olmaya falan başladı cidden hoşuma gidiyor bu aralar![]()