Neler Yeni

350₺ ile klavye önerisi

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Ama ses tekerleği vs. bir sürü özelliği var, Philips varken Gamepower almazdım ben. :D
Ben de muhtemelen Gamepower almazdım, Mouseunu aldım yazılımı piyasadan silindi yenileri çıkınca. Yakın zamanda G203 almayı düşünüyorum ben de.

Carpe Diem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Ege Karavelioğlu

Selim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Selim Güvenç

Reindi

80+ Silver
Ama ses tekerleği vs. bir sürü özelliği var, Philips varken Gamepower almazdım ben. :D
kardeş sizin şu gamepower ön yargınız ne ya ? Allah aşkına bi anlatsanıza kasasını aldım monitörünü klavyesini kullanıyorum hepsi tıkır tıkır çalışıyor bir anlatsanıza ya

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
kardeş sizin şu gamepower ön yargınız ne ya ? Allah aşkına bi anlatsanıza kasasını aldım monitörünü klavyesini kullanıyorum hepsi tıkır tıkır çalışıyor bir anlatsanıza ya
Sorun yaşayan çok olduğu için mümkün olduğunca önermemeye çalışıyoruz. Sen sorun yaşamadın diye kimse sorun yaşamayacak anlamına gelmiyor. :)

Selim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Selim Güvenç
Bende jamea donkey 27 inç monitör kullanıyorum fiyat performans tam 1400₺ vermiştim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorun yaşayan çok olduğu için mümkün olduğunca önermemeye çalışıyoruz. Sen sorun yaşamadın diye kimse sorun yaşamayacak anlamına gelmiyor. :)
Evet biraz şans işi diyelim biz buna

Reindi

80+ Silver
sizin de şu önyargınızın kırılması gerekiyor bence neyse iyi günler bu konu uzar gider yoksa

Bende jamea donkey 27 inç monitör kullanıyorum fiyat performans tam 1400₺ vermiştim

Evet biraz şans işi diyelim biz buna
ona bakarsan james donkeye laf atan tonlarca insan vardı Abdullah abi videosunu çekince sustular bi (sadece bu forumda değil her forumda)

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,496
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
Logitech G213