350₺ ile klavye önerisi

Selim

80+
Reaksiyon skoru
111
350₺ bütçe var mekanik olur olmaz fark etmez kaliteli olsun yeter

Mavi çok sesli hocam ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Diğer konuya da cevap vermiştim :) G213 kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum tuşlarda takılma vs hiç yaşamadım. Genel olarak da rahat ve şık. Tavsiye ederim
Teşekkürler yinede cevap verdiğin için

Diğer konuya da cevap vermiştim :) G213 kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum tuşlarda takılma vs hiç yaşamadım. Genel olarak da rahat ve şık. Tavsiye ederim
Arkadaşlar pahalı diyecek ama bencede güzel klavye ama akıl işi değil mekanik varken sma logitech başkadır... Gamepower sorun çıkartır ama Logitech biraz zor

Arkadaşlar pahalı diyecek ama bencede güzel klavye ama akıl işi değil mekanik varken sma logitech başkadır... Gamepower sorun çıkartır ama Logitech biraz zor
Mekanik de kullandım. Ama bu fiyata mekanik ne kadar randımanlı olur tartışılır. Tertemiz mebran klavye bence :D

Sanırım sadece Rainbow efekti var. 350TL verdiğim klavye sadece Rainbow olsun istemezdim ben :D Ama kullanmadım güzele benziyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o klavye mekanik değil tuşlara basarken sert olmuyomu ?
Hayır alakası yok. Ben de alırken korkmuştum mebran sorun olur mu falan diye, ama beklediğimden kat ve kat rahat geldi ben de şaşırmıştım :D

Sanırım sadece Rainbow efekti var. 350TL verdiğim klavye sadece Rainbow olsun istemezdim ben :D Ama kullanmadım güzele benziyor.
Ama ses tekerleği vs. bir sürü özelliği var, Philips varken Gamepower almazdım ben. :D

Ne alaka aga fıstık gibi klavye tıkır tıkır böyle baya iyi klavye yazılımla fena birde G203 alırsın çok iyi olur
İlk aldığımda pek yazılım desteği yoktu. Sonradan oyunlarla özdeşleşti can azalınca kırmızı yanmaya, ct oynarken mavi t oynarken kahverengi olmaya falan başladı cidden hoşuma gidiyor bu aralar :D

İlk aldığımda pek yazılım desteği yoktu. Sonradan oyunlarla özdeşleşti can azalınca kırmızı yanmaya, ct oynarken mavi t oynarken kahverengi olmaya falan başladı cidden hoşuma gidiyor bu aralar :D
G203 de alcan miss logitech iyi firma fena değil bence

Geri