Neler Yeni

350 TL Klavye Önerisi.

naysxd

80+
O zaten olması gereken bir şey değil miydi ya ben 4 tuşa aynı anda basınca windowstan dıt dıt diye ses geliyordu en son 😂
Apex oynuyorsun shifte bastın w+a yaparak sola gidiyorsun mesela 4 tuş değil bu arada 3tuş yanlış yazmışım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ara ara tek tuşlarda da hissediyorum zaten :)

Can35123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Can
Peki bu klavye iyi midir kullanan yada çok iyi bilen var mı acaba?

Apex oynuyorsun shifte bastın w+a yaparak sola gidiyorsun mesela 4 tuş değil bu arada 3tuş yanlış yazmışım.

ara ara tek tuşlarda da hissediyorum zaten :)
O zaman dediğiniz gibi sıkıntılı klavye.

cagriunveren

80+ Bronze
Ogreyi internet kafede kullanmıştım red switch ve blue switch güzel bir klavye ama dediğim gibi rainbow ile RGB arasında 70 TL fark var ve bu klavyeye verilir mi bilemiyorum.
Bence kesinlikle verilir.

cagriunveren

80+ Bronze
Şu an ogre ve FSP Redragon Kumara K552 arasında kaldım
Şöyle söyleyeyim. Yakın zamanda 2 adet bilgisayar topladım. Bir kendime ve bir abime. Daha önceden beri (1 Yıla yakın oldu) OGRE RGB kullanıcısıyım. Yeni topladığım sisteme ekipman olarak direk kuşkusuz şekilde OGRE Rgb aldım. O kadar memnunum.

Can35123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Can
Şöyle söyleyeyim. Yakın zamanda 2 adet bilgisayar topladım. Bir kendime ve bir abime. Daha önceden beri (1 Yıla yakın oldu) OGRE RGB kullanıcısıyım. Yeni topladığım sisteme ekipman olarak direk kuşkusuz şekilde OGRE RGB aldım. O kadar memnunum.
Ogre zaten çok iyi yazılımı var 1 MS 1000hz hissiyatı çok iyi ister bilek desteğini koy ister koyma ama bir tarafta da compact klavye var küçük böyle rampagenin çok büyük klavyeleri var ya onlar gibi olmasını istemiyorum küçük olsun iyi olsun çok şey istiyorum galiba 😂😂

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
philips momentum
mekanik olması şart değilse üzerine biraz daha ekleyip razer cynosa choma almanı öneririm

onu hiç araştırmadım o yüzden yorum yapamayacağım
Calypsonun rgb modelleri var. RGB si sönük değil belki diğer ürünlere nispeten daha azdır. Çünkü kalite odaklı bir klavye. Sorunsuz.

Ogre zaten çok iyi yazılımı var 1 MS 1000hz hissiyatı çok iyi ister bilek desteğini koy ister koyma ama bir tarafta da compact klavye var küçük böyle rampagenin çok büyük klavyeleri var ya onlar gibi olmasını istemiyorum küçük olsun iyi olsun çok şey istiyorum galiba 😂😂
Redragon da çok iyidir. 1 ms 1000hz den falan niye bahsettiniz? Mekanik klavye demek 1 ms demek zaten. Optik switcli calypsonunki daha da az. İllaha calypso önermiyorum siz beğendiğinizi alın.

KingMeto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Erdem Karakaya
Bütçeniz Yeterse 450 fiyat aralığında Rampage KBR 96 Ultimate Optik Swich Full RGB 0.1-0.2 Ms Tepkime Süresi Efsa ne Bir Klavye daha swich sesi gelmeden okuyor Tavsiye Ederim blue swich gibi sesi var fakat ona göre biraz daha az

Can35123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Can
redragon dark avenger bakabilirsiniz k552nin RGB olan modeli.
Bunu bilmiyordum çok iyi n11 de 1 tane kalmış bu akşam bu klavyeyi alıyorum driveri falan var mıdır acaba? Özelliklerini biliyorsanız bahşeder misiniz?

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney