Kişi ile samimi isen sıkıntı çıkcağını sanmamBir tanıdığım 350 TL ye Razer Blackwidow chroma satıyor bende almayı düşünüyorum sizce almalımıyım.(v2 değil)
Mekanik klavye sonuçta tuşları çıkarıp yıkayabilirim diye düşünüyorumÜrün temiz mi? Temiz değilse almanı kesinlikle önermem. Ekran kartı,işlemci,RAM gibi ürünlerde 2.el alabilirsin fakat kulaklık,mouse,klavye gibi extra bakım gerektiren ürünlerde temiz değilse almanı önermiyorum.
Ben aslında fiyat konusunda merak etmiştim iyi mi? diye başlığı o şekilde güncelledim şimdi.Bir tanıdığım 350 TL ye Razer Blackwidow chroma satıyor bende almayı düşünüyorum sizce almalımıyım.(v2 değil)
Bir tanıdığım 350 TL ye Razer Blackwidow chroma satıyor bende almayı düşünüyorum sizce almalımıyım.(v2 değil)
temizse kesin alınırBir tanıdığım 350 TL ye Razer Blackwidow chroma satıyor bende almayı düşünüyorum sizce almalımıyım.(v2 değil)
ya pissede bişey olmazzz yeterki yay sesi çıkmasın tuşlar aynı kalsın yeter kalvye 1200-1500 tl 350 tl ye başka nerde bulucan anca tnaıdıktan alınır iştePeki pis ise ben yıkayamazmıyım tuşlarını söküp (daha net fotoğrafını görmedim)
Samimiyiz. Kendisi halihazırda kullanıyordu şimdi daha iyisini aldıDostum samimi güvendiğin bir insansa al geç ama güvenilir değilse tanımıyorsan alma.Foto varsa atsana.O klavyeyi bu fiyata satmak ne bileyim yani.