Dip ses sorunu olduğunu söyleyenler varda Dip sesin ne olduğunu açıklayabilir misiniz hocam? (Bir de mikrofonunun çıkmaması ciddi bir dezavantaj olmaz değil mi?)CORSAIR HS80 RGB USB Kablolu Beyaz Gaming Kulaklık
CORSAIR HS80 RGB USB Kablolu Beyaz Gaming Kulaklık Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin!www.gencergaming.com
Bilemiyorum boom mikrofonu yok ve mikrofonun gürültü engellemesinin iyi olduğunu zannetmiyorumAsus ROG Fusion II 500 7.1 Surround RGB Mikrofonlu Kablolu Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Sağolun hocam iyiyim öncelikleDip ses sorunu olduğunu söyleyenler varda Dip sesin ne olduğunu açıklayabilir misiniz hocam? (Bir de mikrofonunun çıkmaması ciddi bir dezavantaj olmaz değil mi?)
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Necromancerr hocam nasılsınız ve sizin öneriniz nedir?
Bende iyiyim sağolun ve aklım Razerlarda kaldı kurtarın beniSağolun hocam iyiyim öncelikle
Hs80 bu konuda iyidir yada CloudIII bakabilirsiniz Dip ses arkadan ses gelmesi atıyorum kapattınız sesi o sırada arkadan cızırtı falan geliyor (atıyorum) öyle düşün başka türlü açıklayamayacağımı bildiğimden
Hangi razer modelinde kaldı o önemliBilmiyorum aklım Razerlarda kaldı kurtarın beni
Yukarıda yazdığımHangi razer modelinde kaldı o önemli
Ses cihazlarında dinlenilen müzik sinyalinin dışında, genellikle ses seviyesi düşükken duyulan seslerin genel adıdır. dip sesin internetteki tanımı bu
Şahsen hs80 yada CloudIII tercih ederdim V2 Pro deseydiniz evet güzel ürün ancak special edition diye 3.2k vermezdim v2 yeYukarıda yazdığım
BlackShark V2 SE ve Kraken V3 Hypersense
Bazı inceleme sitelerine bakınca V2 bin nötr seste HS80 den daha iyi olduğunu gördüm de ondan
Bir de ANC si varmış diye duydum da o da varŞahsen hs80 yada CloudIII tercih ederdim V2 Pro deseydiniz evet güzel ürün ancak special edition diye 3.2k vermezdim v2 ye
illa v2 alırım derseniz
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...m1-blackshark-v2-esl-ed-fiyati,200889458.html 2.9k ya Esl editionu var