3500TL bütçe ile 2 m2 ssd li anakart önerisi

RevenKalr

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,399
3500 TL bütçem var.
İsteklerim ya 2 m2 ssd girişi olucak a620 olucak, ya da tek m2 ssd girişi olup b650 olucak ama x1 yuvası ekran kartının üst tarafında kalacak ki dönüştürücü ile 2. m2 yi takabileyim.
Var mı öneriniz

cok fazla secenek yok zaten
İki tane 2 m2 ssd li a620 buldum, biri asrockun diğeri colorfulun.
Sence onlar mı yoksa m2 ssd den feragat edip b650 mi

Hocam b650 yuksek islemcilerle daha sorunsuz calisiyor
vrm faz sayisi b650de daha fazla
b650de OC yapabilirken a620de yapamazsın
ve hocam bence asıl degmeyecek olan kısmı asrock a620de 2 tane m2 slotu var ama ikincisi gen 3.0 destekli yani geri kalmış.O yüzden b650 almak 1 tane m2 slotu olmasina ragmen daha mantikli

ve hocam bence asıl degmeyecek olan kısmı asrock a620de 2 tane m2 slotu var ama ikincisi gen 3.0 destekli yani geri kalmış.O yüzden b650 almak 1 tane m2 slotu olmasina ragmen daha mantikli
Tamamdır hocam b650m s2h aldım, x1 yuvasına dönüştürücü ile ssd takarım artık

Hocam bu anakart indirime girmiş, sizce b650m s2h dan iyi midir? iptal edip bunu alayım mı?

Hocam bu anakart indirime girmiş, sizce b650m s2h dan iyi midir? iptal edip bunu alayım mı?
Hocam anakart yeni çıktığı için incelemesi yok bulasmayin derim.Bi de colorful yazilim sorunlariyla unlu sıkıntı çıkabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bi de bence biraz daha butce arttirip daha guzel bir anakart alın.Vrm sogutmasi vs. olan

Benim önerim budur:

Hocam anakart yeni çıktığı için incelemesi yok bulasmayin derim.Bi de colorful yazilim sorunlariyla unlu sıkıntı çıkabilir

Hocam bi de bence biraz daha butce arttirip daha guzel bir anakart alın.Vrm sogutmasi vs. olan

Benim önerim budur:
Hocam 3500 bütçem var, b650m s2h kalsın o zaman colorfula bulaşmıyorum.
vram soğutması ne gibi durumlarda işime yarar hocam, overclock düşünmüyorum

Hocam 3500 bütçem var, b650m s2h kalsın o zaman colorfula bulaşmıyorum.
vram soğutması ne gibi durumlarda işime yarar hocam, overclock düşünmüyorum
hocam onlar islemciyi besliyor, yani ne kadar fazla vrm o kadar iyi(Amper ayrintisi falan var da orasini bosver) ve vrm sogutucusu olunca da anakartin yanma ihtimali azaliyor ve daha serin calisiyor

Geri