akıllı kuş
80+ Gold
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
her türlü kardayım o zaman peki bu sistem ile CSGO/GTA 5 falan kaç fps alınır?
her türlü kardayım o zaman peki bu sistem ile CSGO/GTA 5 falan kaç fps alınır?
orasini bilemem youtubeden bak testlerineher türlü kardayım o zaman peki bu sistem ile CSGO/GTA 5 falan kaç fps alınır?
peki teşekkürler!orasini bilemem youtubeden bak testlerine
4.500 yazın. Teklif olmazsa 4.250'ye düşürün.mesela alsam kasayı kaça satabilirim?
PSU bomba olmaz değilmi Rampagenin 650W psu su4.500 yazın. Teklif olmazsa 4.250'ye düşürün.
monutor dahilse 4700 denenebilir4.500 yazın. Teklif olmazsa 4.250'ye düşürün.
abi bilemiyorum ya. ailem daha fazla para vermez bilgisayardaki bir parçaya.Alınır, ama aldıktan sonra güç kaynağını değiştirin. Sıkıntı çıkarabilir.
Sana kalmış bir iş, ama bence aileni ikna edip değiştir güç kaynağını. Kafan rahat olsun en azından.abi bilemiyorum ya. ailem daha fazla para vermez bilgisayardaki bir parçaya.
ayrıca rampage güzel bir marka değilmidir?Alınır, ama aldıktan sonra güç kaynağını değiştirin. Sıkıntı çıkarabilir.
kaç watt gerekir PSU ya?Sana kalmış bir iş, ama bence aileni ikna edip değiştir güç kaynağını. Kafan rahat olsun en azından.
Merhaba.abi bilemiyorum ya. ailem daha fazla para vermez bilgisayardaki bir parçaya.
Rampage'in kaliteli ürünleri var fakat güç kaynağı konusunda başarılı değiller. Markaya göre değerlendirmemek lazım.ayrıca rampage güzel bir marka değilmidir?
peki sattıktan sonra kaç watt psu almalıyım?Merhaba.
Yorumumda da belirttiğim gibi o güç kaynağını değiştirmeniz gerekir.
Rampage PSU kullanan bir kişinin iki gün önce sistemi yandı.
Lütfen benim yazdıklarımı düşününüz.
İyi forumlar.