Bu pc ile yazdığım oyunlarda kaç fps alırım ultra ve high'da?Kasayı Spec-DeltaSinerji Neon Özelleştirilebilir Hazır Bilgisayar
Sinerji Bilgisayar - sinerji.gen.tr - PC Toplamawww.sinerji.gen.tr
SSD'yi Kingston A400 yap.
Geçen ay 16GB RAM'lisi 4000TL altı ediyordu .
İlerde bir tane daha 8 GB ram takarsınız.
Kasa hiç hoş değil üstelik kasanın içindeki psuyu kaliteli bir Psu tercih etmeni öneririmBu pc ile yazdığım oyunlarda kaç fps alırım ultra ve high'da?
ultrada 8 gb ram yetmez gibi coddaBu pc ile yazdığım oyunlarda kaç fps alırım ultra ve high'da?
rainbow ve csde ise highda rahatça oynarsınızBu pc ile yazdığım oyunlarda kaç fps alırım ultra ve high'da?
Şimdi olmuş 4k kanka bunlarKardeşim ben ikinci el hepsi garantili 3000tl ye şöyle bir sistem topladım. Sana referans olması bakımından yazıyorum.
R5 2600
Asus b450m dragon
Rx 570
8gb ram
240gb ssd
600w 80+psu lu corsair rpg kasa
(İlerde ram 16 yapıp ekran kartını yükseltmeyi düşünüyorum ama bu şekilde cs go 200+ fps garanti)
1 ay olmadı toplayalı. Sonra virüs belası çıktı tabi.Şimdi olmuş 4k kanka bunlar
Nereden topladınız acaba?Kardeşim ben ikinci el hepsi garantili 3000tl ye şöyle bir sistem topladım. Sana referans olması bakımından yazıyorum.
R5 2600
Asus b450m dragon
Rx 570
8gb ram
240gb ssd
600w 80+psu lu corsair rpg kasa
(İlerde ram 16 yapıp ekran kartını yükseltmeyi düşünüyorum ama bu şekilde cs go 200+ fps garanti)
Genel ağırlıklı sahibinden üzerinden. Satıcıyla iletişime geçip ürünlerin performansları ile ile ilgili videolar istedim. Garanti belgelerinin fotoğrafını istedim. O şekilde satın aldım.Nereden topladınız acaba?