Neler Yeni

.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Çözümü lol oynamamak. Oyuncuları aşırı toxic dava açılsa hepsine lol yasaklanır o derece.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Dan Zıttırt
Genel olarak siber suçların işlenişine önce btk nın ip bulması için dava etmelisin şahsına veya ailevi değerlerine küfürden haklı bulunursun mahkeme ip yi kendi bulamayacağı için btk ya gitceksin ip adresi bulmak uzun sürüyor heleki riot games davaya yardım etmezse bayağı uzun sürer hatta nickden bualamazsınız riot games paylaşmalı bilgileri paylaştıktan sonra internetini takip edip ip adresi bulup internet sağlayıcılardan evini bulcaklar sonra mahkeme mektubu gönderilce tazminat almak istiyorsan istemezsen para cezası yer
qweqweqweqwe

Son düzenleme:

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Yok bu konuda tecrübesi olan var mı veya bir anısı olan onları merak istiyorum ona göre bende bu yola başvurucam başvurmasam bile merak ediyorum hiç emsal karar var mı bu konuda veya herhangi bir dava açılmış mı.
Bana küfredenlere ben susturmayıp biraz daha küfredersen hakkında şikayetçi olsam diyorum genelde susuyorlar bazıları da isim verip şikayet etmeyen diyip küfrediyor bazen gerçekten şikayet edesim geliyor sonra vaz geçiyorum

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Bu süreci siz daha önce yaşadınız mı veya tecrübeniz var mı?
Benim tecrübem yok qma en yakınlarımdan biri dayım yqşadı istediğin dqvaya bakabilirsin işleyişler genelde bu şekilde olur özel bir durum değil her şeyi yaşamıs olamam ama okumak yeterli

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Dan Zıttırt
Gitceksin kanıtlarını alıcaksın sonra dilekçe yazıp görüntüelri ekliceksin mahkemeye haklı bulununca btk ya yönlendirilirsin ip adresini bulmaları 2 3 ay sürer qzcık bilgiliyse yakalanmaz ama küfür edenelr genekde değişik oluyor neyse buldular tazminat davası açars8n duruma göre sana tazminat öder ve para cezası yer uğraşılır mı hayır bunlar 8 ay filan büyük ihtimalle
q
qweqwe
Benim tecrübem yok qma en yakınlarımdan biri dayım yqşadı istediğin dqvaya bakabilirsin işleyişler genelde bu şekilde olur özel bir durum değil her şeyi yaşamıs olamam ama okumak yeterli
qweqweqweqwe

Son düzenleme:

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Genel olarak siber suçların işlenişine önce btk nın ip bulması için dava etmelisin şahsına veya ailevi değerlerine küfürden haklı bulunursun mahkeme ip yi kendi bulamayacağı için btk ya gitceksin ip adresi bulmak uzun sürüyor heleki riot games davaya yardım etmezse bayağı uzun sürer hatta nickden bualamazsınız riot games paylaşmalı bilgileri paylaştıktan sonra internetini takip edip ip adresi bulup internet sağlayıcılardan evini bulcaklar sonra mahkeme mektubu gönderilce tazminat almak istiyorsan istemezsen para cezası yer
Evet doğru bu arada riot games ile iletişime geçiliyor gerekli şeyler riot games e sunulinca bilgileri veriyor eğer geçerli bir şey yoksa bilgi vermiyor diye biliyorum bize konferans vermişlerdi orada sormuştum bu arada sunucuların da bir kapasitesinin olduğunu unutmayalım

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
eklemek isterim kişi bana hitap ederken oyundaki karakterimin adını söyledi ve allaha söverken hedefi ben değildim sadece tek satır küfür yazdı bana leona ölmüş ninenin ruhunu *** dedi tam olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki dayınızın yaşadığı olay lol çerçevesi altında mıydı? yoksa genel bir siber suç muydu?
Genel bir siber suçtu dayım hayatında mmorpg bile oynamamıştır diye düşünüyorum

eklemek isterim kişi bana hitap ederken oyundaki karakterimin adını söyledi ve allaha söverken hedefi ben değildim sadece tek satır küfür yazdı bana leona ölmüş ninenin ruhunu *** dedi tam olarak

peki dayınızın yaşadığı olay lol çerçevesi altında mıydı? yoksa genel bir siber suç muydu?
Hocam hatta en başta uğraşmayın mahkeme ile direk btk ya atın kanıtları dilekçe ile beraber kimin olduğu bulununca direk davayı açın sizin için daha iyi olur.

Techno08

80+ Gold
ölmüş ninemin ruhuna söven bir arkadaşı dava etmek istiyorum ama şuan araştırma sürecindeyim

neye dayanıyor bu dediklerin?

bence uğraşmaya değmez hocam. Max 12 yaşındadır muhtemelen. Eğer bu tarz kitleyle uğraşmak istemiyorsanız avrupa sunucusunda oynayabilirsiniz.

Top Bottom