Neler Yeni

35k bütçe ile sistem (sadece kasa)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sefa özdemir
Bütçe
36000
Arkadaşlar merhabalar birkaç gündür 35 k ya kasa bakıyorum fazla toplama ile ilgili aram yoktur son çare buradaki arkadaşlarımdan yardım istemek oldu dediğim gibi 35k bütçe var (belki 36k 37k olur) istediğim işlemci 7800x3d işlemci ile sistem toplamak çok istiyorum (ekran kartı 3060 veya 3060 ti olsa bile okeyim çünkü işlemci odaklı kasa toplamak istiyorum fikirleriniz de AMD ekran kartlı sistemleride ekleyebilirsiniz) bir fikriniz varsa cevaplamanız beni mutlu eder..

ChristianSerratos

80+ Silver
Merhaba bütçe gereği bir sorun oluşuyor böyle bir sistem hazır bir şekilde zor bulunur gibi geliyor işlemci üst düzey koyup ekran kartından kısmazlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sefa özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba bütçe gereği bir sorun oluşuyor böyle bir sistem hazır bir şekilde zor bulunur gibi geliyor işlemci üst düzey koyup ekran kartından kısmazlar
Merhabalar evet hazır sistem olarak almak istemiyorum zaten baya bi araştırdım bulamadım benim aklımda olan şey çoğu şeyden kısıp işlemciye öncelik vermek 512 GB M2 SSD 3060 ekran kartı ucuzundan (çokta dandik olmayacak ram ve sıvı soğutma) micro ATX anakart gibi şeyler yaptığım hesaplamalara görevde ortalama 37k civarı bir fiyat tutuyordu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizin aklınızda sizce bu bütçeye göre (işlemciye öncelikli ve yukarıda aklımdaki sistemi anlattıgım gibi nasıl bir işlemci ile sistem )yaparsınız bir fikir varmıdır belki dediklerinizi alabilirim.

ChristianSerratos

80+ Silver
Merhabalar evet hazır sistem olarak almak istemiyorum zaten baya bi araştırdım bulamadım benim aklımda olan şey çoğu şeyden kısıp işlemciye öncelik vermek 512 GB M2 SSD 3060 ekran kartı ucuzundan (çokta dandik olmayacak ram ve sıvı soğutma) micro ATX anakart gibi şeyler yaptığım hesaplamalara görevde ortalama 37k civarı bir fiyat tutuyordu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizin aklınızda sizce bu bütçeye göre (işlemciye öncelikli ve yukarıda aklımdaki sistemi anlattıgım gibi nasıl bir işlemci ile sistem )yaparsınız bir fikir varmıdır belki dediklerinizi alabilirim.
Fiyat araştırması yapmam gerek şimdi ne dersem yalan olur en az 4060 koyduğun da sistem kaça toplanıyor veya 7700xt

ChristianSerratos

80+ Silver
7800x3d fiyatı şuan zirvede ve artmaya devam ediyor. 4060'li bir hazır sistem var 39bin

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sefa özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom