acer nitro serisine bakabilir misin orda kafana ne yatarsa onu al ama çoğu 8gb olduğu için ram takviyesi yapman gerek ama onun dışında soğutma performansı güzel olan bir seri35k civarı alabileceğim en iyi gaming laptopu arıyorum. Isınma problemi falan olmayan güçlü bir cihaz
35k civarı alabileceğim en iyi gaming laptopu arıyorum. Isınma problemi falan olmayan güçlü bir cihaz
ekran kartı 1 tık zayıf ama işlemcisi çok daha iyi hemde 1 tb + 8 gb ram var35k civarı alabileceğim en iyi gaming laptopu arıyorum. Isınma problemi falan olmayan güçlü bir cihaz
Ustam acer,casper ne kadar da iyi olsa düşünmüyorum msı-hp-asus vs. onlardan önerin varsa güzel oluracer nitro serisine bakabilir misin orda kafana ne yatarsa onu al ama çoğu 8gb olduğu için ram takviyesi yapman gerek ama onun dışında soğutma performansı güzel olan bir seri
Mesaj otomatik birleştirildi:
Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
İşlemcisi çok iyiymiş 4060 alıp işlemcisini biraz düşürmek mi yoksa bu mu acaba ya kafam çok karışıkekran kartı 1 tık zayıf ama işlemcisi çok daha iyi hemde 1 tb + 8 gb ram var
kullanım amacınız ney?Ustam acer,casper ne kadar da iyi olsa düşünmüyorum msı-hp-asus vs. onlardan önerin varsa güzel olur
İşlemcisi çok iyiymiş 4060 alıp işlemcisini biraz düşürmek mi yoksa bu mu acaba ya kafam çok karışık
elektrik-elektronik mühendisliği öğrencisiyim yazılımla-tasarımla uğraşacağım ve oyun oynamak da istiyorum pubg-cs2,ets 2 gibi beni üzmeyecek ısınmayacak bir şey arıyorumkullanım amacınız ney?
hmm aslında yazılım için işlemcinin gücü daha önemli oynadığınız oyunlarda fazla ekran kartı isteyen oyunlar değil. Ki zaten büyük oyunlar oynasanız bile bir sorun çıkmaz attığımı alabilirsiniz.elektrik-elektronik mühendisliği öğrencisiyim yazılımla-tasarımla uğraşacağım ve oyun oynamak da istiyorum PUBG-cs2,ets 2 gibi beni üzmeyecek ısınmayacak bir şey arıyorum
Ustam işlemcisini gerçekten çok beğendim güçlü bir işlemcisi var şey soracaktım 4050 ile 4060 arasında çok büyük fark var mı acaba ?hmm aslında yazılım için işlemcinin gücü daha önemli oynadığınız oyunlarda fazla ekran kartı isteyen oyunlar değil. Ki zaten büyük oyunlar oynasanız bile bir sorun çıkmaz attığımı alabilirsiniz.
çünkü o fiyatlara çıkınca 4060 lar geliyor ben 4050 alıyorum yani o yüzden soruyorumUstam işlemcisini gerçekten çok beğendim güçlü bir işlemcisi var şey soracaktım 4050 ile 4060 arasında çok büyük fark var mı acaba ?
Ustam işlemcisini gerçekten çok beğendim güçlü bir işlemcisi var şey soracaktım 4050 ile 4060 arasında çok büyük fark var mı acaba ?
çünkü o fiyatlara çıkınca 4060 lar geliyor ben 4050 alıyorum yani o yüzden soruyorum
acerın msidan farkı yokUstam acer,casper ne kadar da iyi olsa düşünmüyorum msı-hp-asus vs. onlardan önerin varsa güzel olur
İşlemcisi çok iyiymiş 4060 alıp işlemcisini biraz düşürmek mi yoksa bu mu acaba ya kafam çok karışık
acerda msi hp gibi yüksek kompanent kullanan ve nitro serisi soğutma olarakta iyidir excalibur monsterla pek alakası yok hp victus nitroya göre birazcık daha sıcak çalışır ama monster ve casper gibi 1 yıl sonra elinizde kalmaz sorunun cevabı hp victusta alınır alabilirsiniz.Ustam işlemcisini gerçekten çok beğendim güçlü bir işlemcisi var şey soracaktım 4050 ile 4060 arasında çok büyük fark var mı acaba ?
çünkü o fiyatlara çıkınca 4060 lar geliyor ben 4050 alıyorum yani o yüzden soruyorum
kanka baya fark var ya ama senin attığının işlemcisi çok hoşuma gitti de keşke 4060 lı olsaevet var ama PUBG ets de pek bir fark olmaz
kanka anlıyorum lakin hp-msı-asus varken ben hiç kullanmadığım marka olan aceri seçmemacerın msidan farkı yok
acerda msi hp gibi yüksek kompanent kullanan ve nitro serisi soğutma olarakta iyidir excalibur monsterla pek alakası yok hp victus nitroya göre birazcık daha sıcak çalışır ama monster ve casper gibi 1 yıl sonra elinizde kalmaz sorunun cevabı hp victusta alınır alabilirsiniz.
acerda en az onlar kadar köklü bir markadır 10 yıllık acer laptopum var bir kere bile bakım yapmadım içini açtırtmadım hala tertemiz donmadan kasmadan valorant oynatıyor 60 fpskanka baya fark var ya ama senin attığının işlemcisi çok hoşuma gitti de keşke 4060 lı olsa
kanka anlıyorum lakin hp-msı-asus varken ben hiç kullanmadığım marka olan aceri seçmem
Anladım ustam teşekkür ederim yorumun içinacerda en az onlar kadar köklü bir markadır 10 yıllık acer laptopum var bir kere bile bakım yapmadım içini açtırtmadım hala tertemiz donmadan kasmadan valorant oynatıyor 60 fps