deniz.sahin0
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
- Bütçe
- 30000
Üniye gideceğim hem yazılım hemde oyun için (çoğunluk oyun) uzun yıllar kullanılabilecek işlemcisi güzel laptop önerilerinize açığım lütfen yardım edin
Üniye gideceğim hem yazılım hemde oyun için (çoğunluk oyun) uzun yıllar kullanılabilecek işlemcisi güzel laptop önerilerinize açığım lütfen yardım edin
Bende var istersen ara 3 aylık cihaz msi marka 5327143771Üniye gideceğim hem yazılım hemde oyun için (çoğunluk oyun) uzun yıllar kullanılabilecek işlemcisi güzel laptop önerilerinize açığım lütfen yardım edin
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CQRN9TQ5/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s01?ie=UTF8&psc=1 bütçe artarsa bu mükemmelÜniye gideceğim hem yazılım hemde oyun için (çoğunluk oyun) uzun yıllar kullanılabilecek işlemcisi güzel laptop önerilerinize açığım lütfen yardım edin
usta intel olunca benim içim rahat etmiyor ya ne bileyim intele karşı bir şeyim var çok ısınmasından falan tedirginim
hocam bu ürünü uzun zamandır aktif kullanıyorum ağır oyunlar ve siber işlerde kullanuyorum soğutması mükemmel için rahat olabilir bu üründeusta intel olunca benim içim rahat etmiyor ya ne bileyim intele karşı bir şeyim var çok ısınmasından falan tedirginim