Neler Yeni

Öneri 35K Oyuncu Laptop Önerisi.

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Kuzenime oyuncu laptop almayı düşünüyoruz oyun oynanacak her türlü günlük işleri için sağlam bir laptop arıyoruz. Yardımcı olursanız sevinirim.

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
Kuzenime oyuncu laptop almayı düşünüyoruz oyun oynanacak her türlü günlük işleri için sağlam bir laptop arıyoruz. Yardımcı olursanız sevinirim.
HP Victus modelleri var güçlü olarak ancak ısınma sorunu var diye biliyorum maalesef dolardan dolayı 35k gibi ciddi bir bütçede her şeyi tam cihaz bulmak birazcık zor o yüzden önceliklerinizi belirtmeniz daha iyi olur mesela ısınması sorun mu veya ekran çok önemli mi gibisinden

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
HP Victus modelleri var güçlü olarak ancak ısınma sorunu var diye biliyorum maalesef dolardan dolayı 35k gibi ciddi bir bütçede her şeyi tam cihaz bulmak birazcık zor o yüzden önceliklerinizi belirtmeniz daha iyi olur mesela ısınması sorun mu veya ekran çok önemli mi gibisinden
Performansı ısınmasına göre göreceli biraz daha önemli diyebilirim.
Ekran kartı işlemcisi ve depolama alanı ne kadar iyi olursa tercihi aralarından yapabiliriz.

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
Performansı ısınmasına göre göreceli biraz daha önemli diyebilirim.
Ekran kartı işlemcisi ve depolama alanı ne kadar iyi olursa tercihi aralarından yapabiliriz.
Şöyle bir casper cihaz var işlemcisi güçlü 4070 ile bile kombinledikleri oluyor bu işlemciyi ekran kartı bu bütçede en iyi ekran kartlarından birisi 100W ve depolaması da 1tb yetmezse ssd yeri varsa ekstradan 2tb daha ssd takabilirsiniz

Fthbsrn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Fatih Başaran
Şöyle bir casper cihaz var işlemcisi güçlü 4070 ile bile kombinledikleri oluyor bu işlemciyi ekran kartı bu bütçede en iyi ekran kartlarından birisi 100W ve depolaması da 1tb yetmezse ssd yeri varsa ekstradan 2tb daha ssd takabilirsiniz
Bu cihaz gayet güzel gözüküyor

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya stoğu bitmiş ya da link bozuk hocam gözükmüyor.

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
Ya stoğu bitmiş ya da link bozuk hocam gözükmüyor.
Evet server error yazıyor hocam hemen benzer fiyata link arıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pazaramanın direkt sitesi çökmüş hocam en yakın fiyat şu oluyor
Eğer hemen şuan almayıp sabah alacaksanız üstteki linki tekrar kontrol edin belki kdv dolayısıyla siteyi kapatım fiyatları güncelleyeceklerdir ona bir şey diyemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,889
Üyeler
167,735
Son üye
Emuru
Top Bottom