Lenovo LOQ 15IAX9 83GS0060TR Intel Core i5 12450HX 15.6
Lenovo LOQ 15IAX9 83GS0060TR Intel Core i5 12450HX 15.6
www.teknosa.com
Alınır güzel bende kullanıyorum sorunsuz bir şekildeLenovo LOQ 15IAX9 83GS0060TR Intel Core i5 12450HX 15.6
Lenovo LOQ 15IAX9 83GS0060TR Intel Core i5 12450HX 15.6www.teknosa.com
alınır güzel fiyat. victus + tuf gibi sorunlu cihazlara para vereceğine bu fiyata bunu kapman mantıklı.
hocam şarjı yetmiyor vesaire diyorlar doğru mu? değer miAlınır güzel bende kullanıyorum sorunsuz bir şekilde
Hocam zaten bu gaming laptoplar sadece sarjda oynanır ondada düşmeden duruyor sarjdan cıkarmanın bir mantığı yokhocam şarjı yetmiyor vesaire diyorlar doğru mu? değer mi
hocam nereden satın aldınız ve beğenmediğniiz bir yönü var mıHocam zaten bu gaming laptoplar sadece sarjda oynanır ondada düşmeden duruyor sarjdan cıkarmanın bir mantığı yok
Battery drain sorunu var şarj aleti 170w ama pc yükte bu değeri geçiyorhocam şarjı yetmiyor vesaire diyorlar doğru mu? değer mi
Vatandan almıştım dediğim gibi beni sıkıntıya sokan bir durum olmamıştı beğendimhocam nereden satın aldınız ve beğenmediğniiz bir yönü var mı
Sorunlu cihazlar diyip bir kanıt sunmadığınız sürece, yanıltmaya girer bu yorum.alınır güzel fiyat. victus + tuf gibi sorunlu cihazlara para vereceğine bu fiyata bunu kapman mantıklı.
bazıları firmaya yazınca 170w üzeri şarj aleti gönderiyor yazmışlar bununla uğraşmaya değer mi hocam?Battery drain sorunu var şarj aleti 170w ama pc yükte bu değeri geçiyor
Bir de galiba 12. nesil olanlarda anakart yanma sorunu varmış bu yüzden vazgeçtim ben aynı cihazdan
Değerbazıları firmaya yazınca 170w üzeri şarj aleti gönderiyor yazmışlar bununla uğraşmaya değer mi hocam?
hocam sizinkinin işlemci intel mi yoksa amd mi? r7Vatandan almıştım dediğim gibi beni sıkıntıya sokan bir durum olmamıştı beğendim