tüm monitör fiyatları 360 olarak aynı max 1 k oynuyor. msı şuan pahalı görünüyor ama 12 11 k ya düşünüyor diğerleride öyle. hangisini almalıyım 280 ile 360 arasında kaldım 360 alıcam sanırım. yeni sistemde 4070 li sistem filan almayı düşünüyorum.
bilmiyorum valla hocam bu devirde birşeyin düşeceğini sanmıyorum açıkçası inş düşer ama zor gibi dolar çıkıyor v.s düşse bile satıcılar düşürmez bizim ülkedeki zaten şuan bizim ülkedeki satıcılardan dolayı bir çok şey bu fiyat. dolar diyip geçiyoruz ama dolar 1 artsa satıcılar 3 arttırıyortavsiyem ilerde alman şuan o fiyatları vermen bence yazık olur ilerleyen aylarda fiyatlar düşme ihtimali var.
kral seçim herşeyin kaderini değiştirir. belli olmaz. dolar düştümü düşebilme ihtimali var sen bilirsin ama o fiyatları şimdi ben versem canım yanmış gibi olur. üzülürüm sonrabilmiyorum valla hocam bu devirde birşeyin düşeceğini sanmıyorum açıkçası inş düşer ama zor gibi dolar çıkıyor v.s düşse bile satıcılar düşürmez bizim ülkedeki zaten şuan bizim ülkedeki satıcılardan dolayı bir çok şey bu fiyat. dolar diyip geçiyoruz ama dolar 1 artsa satıcılar 3 arttırıyor
seçimi mi bekle diyon yani kısacakral seçim herşeyin kaderini değiştirir. belli olmaz. dolar düştümü düşebilme ihtimali var sen bilirsin ama o fiyatları şimdi ben versem canım yanmış gibi olur. üzülürüm sonra
msı çok öneriliyor. ama bilemedim. asus güzel viewsonic de güzel ama ayakları çok yer kaplıyor ya tek sıkıntı o varya. bende şuan viewsonic xg2405 var genişlik iyi ama derinliği fazla yer kaplıyor. bunlar genişlik baya sıkıntı. bunlardan birisini alırsam eğer sanırım stand almam lazım
iyi tek sıkıntısı ayağıViewSonic XG251G 25" 1 ms Full HD G-Sync Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic XG251G 25" 1 ms Full HD G-Sync Pivot Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic XG251G 25" 1 ms Full HD G-Sync Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 20.699,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bilmiyorum valla bi kaç kişi msı dedi de renkleri daha iyimiş 1 milyar mı ne öyle bişe sanırımHocam 360z asusun PG259QNR modelini tek geçerim.
tn panel almam bro ya o kadar para vericem bide tn panel mi alıcam saçmaBenq biraz pahalı benq benq benq tn panel olması yeter