En mantıklı tercih budur.![]()
SilverStone PF360 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SilverStone PF360 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SilverStone PF360 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 6.591,51 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Msı 'yi iyi dir diye düşündüm ama bu hepsinden iyi miEn mantıklı tercih budur.
Bu MSI olandan iyidir. Bütçe varsa bunu öneririm.Msı 'yi iyi dir diye düşündüm ama bu hepsinden iyi mi
Parasında değilim iyi olsun yeter sessiz olsun
Eğer parasında değilseniz ve çok iyi olmasını istiyorsanız Lian Li Galahad 360 almalısınız. Şuan 1500 civarı sanırım fiyatı ama 2 hafta önce incehesap gaming gecesi indirimlerinde 1200 liraydı ve çok çok iyi bir soğutucu.Msı 'yi iyi dir diye düşündüm ama bu hepsinden iyi mi
Parasında değilim iyi olsun yeter sessiz olsun
1500 çıkarım ondanda yukarısını alamam başka varsa iyi söyleyinEğer parasında değilseniz ve çok iyi olmasını istiyorsanız Lian Li Galahad 360 almalısınız. Şuan 1500 civarı sanırım fiyatı ama 2 hafta önce incehesap gaming gecesi indirimlerinde 1200 liraydı ve çok çok iyi bir soğutucu.
Ne beyaz renkli ucuz bilgisayar parçasımı ? kesin kıyamet kopucakBu MSI olandan iyidir. Bütçe varsa bunu öneririm.
Siyah: https://www.akakce.com/islemci-sogu...360-black-sivi-sogutma-fiyati,1099685313.html
Beyaz: https://www.akakce.com/islemci-sogu...360-white-sivi-sogutma-fiyati,1099685314.html
Powerboost x59 ön tarafa 360 yapacam kalınlığı ne kadar olur bilmiyorum.1500 çıkarım ondanda yukarısını alamam başka varsa iyi söyleyin
ŞansımaEğer parasında değilseniz ve çok iyi olmasını istiyorsanız Lian Li Galahad 360 almalısınız. Şuan 1500 civarı sanırım fiyatı ama 2 hafta önce incehesap gaming gecesi indirimlerinde 1200 liraydı ve çok çok iyi bir soğutucu.
@SepuLtura -ß- hocam yardımcı olabilir diye düşünüyorum.Şansımaelime düştü dostum game gecesi. şimdi ben bunu. Kasanın önüne takacam başka yer yok takacak
İçerimi üflesin dışarımı tam karar veremedim fanlar nereye üflesin bi yardım
İyi olur vallahi ucuza kaptım@SepuLtura -ß- hocam yardımcı olabilir diye düşünüyorum.