Arctic Freezer 34 DUO, biraz aşıyor.
Hayır, DUO modeli. İki fanlı olan.Arctic Freezer 34 Esports Kırmızı CPU Soğutucu Fiyatı
Arctic Freezer 34 Esports Kırmızı CPU Soğutucu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bu mu hocam.
3600 işlemciye hangi soğutucuyu önerirsiniz,70 derece civarına rahat düşürebilecek,Bütçem 400 TL.
Neden bu kadar ucuz diğer soğutucular en az 380 400 tlSoğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11.com
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Soğutucu & Fan modelleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Ben bunu aldım bugün gelecek sanırım istersen sen de bi incele
Daha ucuza da var ama çoğu vasıfsız.Neden bu kadar ucuz diğer soğutucular en az 380 400 TL
Reeven Hans'ı görmedin o zaman hocam 250 lira fakat bir canavar aynı şekilde çoğu kişi MA410P'nin gücünü de bilmiyor benim önerim sistem ile alacaksan direk yanında MA410P alman bütçe kurtarmak istiyorsan Reeven Hans al kaliteli markadır. Scythem markasına aittir en ucuz Sinerji'de var 255 Lira.Daha ucuza da var ama çoğu vasıfsız.
3600 işlemcim için bende arıyordum. Fiyatı gayet iyi gözüküyor. Msi frozr s mı yoksa bu Reeven hans ı mı tercih etmem gerek. Bir de am4 uyumu için yükseltme gerek denilmiş o nedir?Reeven Hans'ı görmedin o zaman hocam 250 lira fakat bir canavar aynı şekilde çoğu kişi MA410P'nin gücünü de bilmiyor benim önerim sistem ile alacaksan direk yanında MA410P alman bütçe kurtarmak istiyorsan Reeven Hans al kaliteli markadır. Scythem markasına aittir en ucuz Sinerji'de var 255 Lira.