Hiç yapamazsın büyük ihtimalle baya sıcak çalışıyo zaten direk kapanır pcArkadaşlar stok soğutucu ile overclock en fazla ne kadar yapılabilir?
Hocam işlemcinin kendisine stok soğutucu yetmiyor siz overclock diyorsunuz sakın yapmayın işlemciye zarar verebilirArkadaşlar stok soğutucu ile overclock en fazla ne kadar yapılabilir?
Performans soğutucunun kalitesine bağlı ve tabii ki de termal macuna, ama 4,6 GHZ yapabilirsinPerformans soğutucu alsam ne kadara çıkabilirim?
T6 Ultra + MX-4 2019 Edition ile garanti 4.2 GHz yapılır ama anakartına da bağlı. Anakart nedir?Performans soğutucu alsam ne kadara çıkabilirim?
S2hye gidermi overclock?T6 Ultra + MX-4 2019 Edition ile garanti 4.2 GHz yapılır ama anakartına da bağlı. Anakart nedir?
Gider, B450M S2H'yle Ryzen 7 3700X/3800X'i bile overclock yaparsın sorunsuz. Voltaj düşmesi falan yaşamazsın.S2hye gidermi overclock?
Hocam internet alıcı gerekiyor yeni pc için ne önerirsiniz.8200 e 2070s 3600ikilisi yapmayı planlıyorum.Gider, B450M S2H'yle Ryzen 7 3700X/3800X'i bile overclock yaparsın sorunsuz. Voltaj düşmesi falan yaşamazsın.
İnternet alıcısı nedir hocam?Hocam internet alıcı gerekiyor yeni PC için ne önerirsiniz.8200 e 2070s 3600ikilisi yapmayı planlıyorum.
Yanlış söyledim galiba kasa yı kablosuz internete bağlamak için.İnternet alıcısı nedir hocam?