Neler Yeni

🔥İndirim 3680 TL Blaupunkt LS720 Kablosuz Bluetooth Stereo 80W Hoparlör Siyah

Bilgisayara alınır mı daha ucuza kablolu kablosuz alternatifiniz var mı gümbür gümbür bir şey olmasına gerek yok

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,322
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Zeki Altay
Dostlar elimde Samsung HW-A650 3.1 Kanal 430 W Soundbar var, oncelikli amacim atmos, flac film izlemek. Baslikaki urunden alirsam stereo olmasi icin iki adet almak gerek sanirim, A650 TK satip buna gecmeye deger mi? Yoksa elindekiyle devam et gereksiz bir maceraya girme mi dersiniz?
Yok hocam soundbarla kapışamaz bu ürün.Satmayın ekstra olarak alabilirsiniz

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
580
İsim
Volkan
Dostlar elimde Samsung HW-A650 3.1 Kanal 430 W Soundbar var, oncelikli amacim atmos, flac film izlemek. Baslikaki urunden alirsam stereo olmasi icin iki adet almak gerek sanirim, A650 TK satip buna gecmeye deger mi? Yoksa elindekiyle devam et gereksiz bir maceraya girme mi dersiniz?
430 w ürünle kıyaslamak olmaz hocam, bu düşük fiyatla güzel ses isteyenler için uygun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam o zaman ben bunu televizyona bile bağlamam o kadar seslidir tahminen
Baya ses çıkar, yani sıkıntılı komşu varsa sorun yaşarsın 😁

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
Takip et, satın aldık falan filan derken Sonunda 2x Ls720 yi kurmuş oldum.

Wetransfer de iyi kötü bir ses videosu göstermeye çalıştım.

Ben çok memnun oldum. Çok güzel çalıyor.
Haketti parasını.

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Ömür AYCIL
Bu cihazdan sadece stereo iki kanal ses alabilirsin dolby atmos dts gibi coklu kanal sesleri desteklemez calar ama stereo olarak eger dolby dts ise amac soundbar dan devam edin ama soylede birsey var hakkiyla dts dolby ses verebilen soundbar bir elin parmagini gecmez cogu stereo farksiz
Gercek dolby dts icin minimum fiziksel 6 hoparlor sart

Bilgisayara alınır mı daha ucuza kablolu kablosuz alternatifiniz var mı gümbür gümbür bir şey olmasına gerek yok
Bilgisayara olur ama cok fazla gelir tavsiyem bood sb98 model soundbar kendimde pc de aynisini kullaniyorum hemde sarjli usb hafiza karti aux rgb 2*6w oneririm

Hocam o zaman ben bunu televizyona bile bağlamam o kadar seslidir tahminen
Kulaklikla bi dinle sana fikir verecektir

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
Bugün karşılaştığım zengin işi, Ls720 ler arabanın bagajında idi. 😂
1000115779.jpg

IMG_20241228_184046.jpg

eko ekocan

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Erkan
Bu cihazdan sadece stereo iki kanal ses alabilirsin dolby atmos dts gibi coklu kanal sesleri desteklemez calar ama stereo olarak eger dolby dts ise amac soundbar dan devam edin ama soylede birsey var hakkiyla dts dolby ses verebilen soundbar bir elin parmagini gecmez cogu stereo farksiz

Bilgisayara olur ama cok fazla gelir tavsiyem bood sb98 model soundbar kendimde pc de aynisini kullaniyorum hemde sarjli usb hafiza karti aux rgb 2*6w oneririm

amfi Onkyo TX SR607 mi benziyorda

Hocam sb98 sipariş verince iki hoparlör mü geliyor yoksa sağdan soldan 6w 6w mı veriyor bir de kablolu bağlantı kurulabiliyor mu

Top Bottom