Windows XP Aşığıyım
80+ Gold
Bilgisayara alınır mı daha ucuza kablolu kablosuz alternatifiniz var mı gümbür gümbür bir şey olmasına gerek yok
Gümbür gümbür olmasına gerek yoksa 80W'lık hoparlörü ne yapacan boşverBilgisayara alınır mı daha ucuza kablolu kablosuz alternatifiniz var mı gümbür gümbür bir şey olmasına gerek yok
Hiçbir bilgim yok hocam ondan sormuştum sağolunGümbür gümbür olmasına gerek yoksa 80W'lık hoparlörü ne yapacan boşver
Yok hocam soundbarla kapışamaz bu ürün.Satmayın ekstra olarak alabilirsinizDostlar elimde Samsung HW-A650 3.1 Kanal 430 W Soundbar var, oncelikli amacim atmos, flac film izlemek. Baslikaki urunden alirsam stereo olmasi icin iki adet almak gerek sanirim, A650 TK satip buna gecmeye deger mi? Yoksa elindekiyle devam et gereksiz bir maceraya girme mi dersiniz?
Monitörlere 4w 6w falan koyuyolar genelde öyle düşünHiçbir bilgim yok hocam ondan sormuştum sağolun
Hocam o zaman ben bunu televizyona bile bağlamam o kadar seslidir tahminenMonitörlere 4w 6w falan koyuyolar genelde öyle düşün
430 w ürünle kıyaslamak olmaz hocam, bu düşük fiyatla güzel ses isteyenler için uygun.Dostlar elimde Samsung HW-A650 3.1 Kanal 430 W Soundbar var, oncelikli amacim atmos, flac film izlemek. Baslikaki urunden alirsam stereo olmasi icin iki adet almak gerek sanirim, A650 TK satip buna gecmeye deger mi? Yoksa elindekiyle devam et gereksiz bir maceraya girme mi dersiniz?
Baya ses çıkar, yani sıkıntılı komşu varsa sorun yaşarsınHocam o zaman ben bunu televizyona bile bağlamam o kadar seslidir tahminen
Bu cihazdan sadece stereo iki kanal ses alabilirsin dolby atmos dts gibi coklu kanal sesleri desteklemez calar ama stereo olarak eger dolby dts ise amac soundbar dan devam edin ama soylede birsey var hakkiyla dts dolby ses verebilen soundbar bir elin parmagini gecmez cogu stereo farksizDostlar elimde Samsung HW-A650 3.1 Kanal 430 W Soundbar var, oncelikli amacim atmos, flac film izlemek. Baslikaki urunden alirsam stereo olmasi icin iki adet almak gerek sanirim, A650 TK satip buna gecmeye deger mi? Yoksa elindekiyle devam et gereksiz bir maceraya girme mi dersiniz?
Bilgisayara olur ama cok fazla gelir tavsiyem bood sb98 model soundbar kendimde pc de aynisini kullaniyorum hemde sarjli usb hafiza karti aux rgb 2*6w oneririmBilgisayara alınır mı daha ucuza kablolu kablosuz alternatifiniz var mı gümbür gümbür bir şey olmasına gerek yok
Kulaklikla bi dinle sana fikir verecektirHocam o zaman ben bunu televizyona bile bağlamam o kadar seslidir tahminen
Bi kiyaslama yapsaydinBugün karşılaştığım zengin işi, Ls720 ler arabanın bagajında idi. Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
amfi Onkyo TX SR607 mi benziyordaBu cihazdan sadece stereo iki kanal ses alabilirsin dolby atmos dts gibi coklu kanal sesleri desteklemez calar ama stereo olarak eger dolby dts ise amac soundbar dan devam edin ama soylede birsey var hakkiyla dts dolby ses verebilen soundbar bir elin parmagini gecmez cogu stereo farksiz
Gercek dolby dts icin minimum fiziksel 6 hoparlor sart
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilgisayara olur ama cok fazla gelir tavsiyem bood sb98 model soundbar kendimde pc de aynisini kullaniyorum hemde sarjli usb hafiza karti aux rgb 2*6w oneririm
Kulaklikla bi dinle sana fikir verecektir
Hocam sb98 sipariş verince iki hoparlör mü geliyor yoksa sağdan soldan 6w 6w mı veriyor bir de kablolu bağlantı kurulabiliyor muBu cihazdan sadece stereo iki kanal ses alabilirsin dolby atmos dts gibi coklu kanal sesleri desteklemez calar ama stereo olarak eger dolby dts ise amac soundbar dan devam edin ama soylede birsey var hakkiyla dts dolby ses verebilen soundbar bir elin parmagini gecmez cogu stereo farksiz
Gercek dolby dts icin minimum fiziksel 6 hoparlor sart
Bilgisayara olur ama cok fazla gelir tavsiyem bood sb98 model soundbar kendimde pc de aynisini kullaniyorum hemde sarjli usb hafiza karti aux rgb 2*6w oneririm
Kulaklikla bi dinle sana fikir verecektir