Yardım 3700E bu ssd H.o ? G.o?

siyabent

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,302
Ben 7600 olanı alacaktım forumdaki arkadaşlar xpg aldırdı ne diyorsunuz
-edit
Müşteri hizmetleriyle görüştüm bir ay iade incehsap ürününde de geçerliymiş isterseniz bir ay içinde diğerini alır bunu iade edersiniz dedi amazon

Ekler

• IMG_3132.webp
    IMG_3132.webp
    112.1 KB · Hit: 50
  • IMG_3125.webp
    IMG_3125.webp
    163 KB · Hit: 46
Son düzenleme:
İmzadaki sisteme

Hayırlı olsun

bu bütçede renegade
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben almazdım arkadaş boş yaptı uzatmak istemedim

bu bütçede renegade

Öldürmez Dram'li ortalama bir model ve Hız olarak da kötü değil ama yani 3000TL'ye Exeria Pro veya 4000TL'ye Renegade daha mantıklı gene aldıysa da işini fazlasıyla görecektir arkadaşın.

Öldürmez Dram'li ortalama bir model ve Hız olarak da kötü değil ama yani 3000TL'ye Exeria Pro veya 4000TL'ye Renegade daha mantıklı gene aldıysa da işini fazlasıyla görecektir arkadaşın.
öldürmez de gerek yoktu bence biraz hızlı davranmış konu açmış hemen ilk yazan arkadaşın ssd yi almış yani gerek yoktu bu kadar hızlı davranmaya sonuçta daha iyi mi daha iyi az çok pek bakmazdım

bu bütçede renegade

öldürmez de gerek yoktu bence biraz hızlı davranmış konu açmış hemen ilk yazan arkadaşın ssd yi almış yani gerek yoktu bu kadar hızlı davranmaya sonuçta daha iyi mi daha iyi az çok pek bakmazdım
Bütçe sorunum yoktu 7600liralık olanı alacaktım bunu al gerek yok dedi bende olur dedim halende yani bütçe problem değil iptal edip alabilirim başkasını

Bütçe sorunum yoktu 7600liralık olanı alacaktım bunu al gerek yok dedi bende olur dedim halende yani bütçe problem değil iptal edip alabilirim başkasını
Yeterki fp olarak çok güzel olsun

Alınmaz. Kontrolcüsü sorunlu. Bu bütçede Renegade varken hele hiç alınmaz. Daha ucuza kapatayım dersen 2900 e Exceria Pro bile var.

Geri