Aslında kraken te düşünüyorum 11.11 i bekliyorum ama iyi fırsat givi geldi 11.11 de krakenin indirme gireceğide kesin değil en fazla 450 tl verebilirimmarka olarak iyi ama bu modeli önermiyorlar
300 tl ye HS50 Pro var ona bak.Aslında kraken te düşünüyorum 11.11 i bekliyorum ama iyi fırsat givi geldi 11.11 de krakenin indirme gireceğide kesin değil en fazla 450 TL verebilirim
kullanıyorum 600 gibi bir rakama almıştım öyle profesyonel e sporcu falan değilsen ses seviyesi, kalitesi, mikrofonu seni baya bi tatmin edecektir sadece steelseries gg de driveri yok tek eksisi diyebilirimArctis 1 Hepsiburada 3 saatlik indirimde 380 TL'ye düşmüş alınır mı
Alınmaz
HS50 Pro Cok daha mantıklı
Hs 50 pro kafamı sıkmıştı bana pek uygun değildi yoksa çok güzrldi300 TL ye HS50 Pro var ona bak.
Dip ses vs sorunları oluyo mu daha önce alıp iade ettiğim void elitede dip ses sorunu vardıkullanıyorum 600 gibi bir rakama almıştım öyle profesyonel e sporcu falan değilsen ses seviyesi, kalitesi, mikrofonu seni baya bi tatmin edecektir sadece steelseries gg de driveri yok tek eksisi diyebilirim
bende void elite wireles alacaktım dip ses sorunu yüzünden aldım ss hiçbir sıkıntısı yokHs 50 pro kafamı sıkmıştı bana pek uygun değildi yoksa çok güzrldi
Dip ses vs sorunları oluyo mu daha önce alıp iade ettiğim void elitede dip ses sorunu vardı
7-8 yıldır Rampage Sn-R9 modelini kullanıyorum ve sesi 100de kullanıyorum çoğu zaman. yani öyle çok fazla ses takıntım yok ama rustta iyi bir performans vermesini isterim rust pubg tarzı bir oyun sence işimi görür mü ? aşırı fazla da takılmıyorum o olaya nerden sıktı hangi ağacın arkasında o kadar detaya ihtiyacım yok iyi kötü ne taraftan geldiğini farkettirsin yeterli1 yıl kullandım arctis 1'i çok rahat bir kulaklık terletme vs deri kulaklıklara göre çok az yapıyor ses kaliteside iyi ancak 40mm sürücü kullandığı için biraz ses az fps oyunlarını ağırlıklı olarak oynuyorsan tavsiye etmem ama hard olarak oynamıyorsan da alınabilir şuan corsair void elite wireless a geçiş yaptım ses seviyesi olarak aşırı memnunum windows sesini 40 da kullanıyorum arctis 1 de 80 de kullanıyordum.
Dediğiniz gibi aşırı takıntılı değilseniz bence rahatından dolayı kesinlikle tercih etmelisiniz ben arctis 1 den önce hyperx cloud core kullanıyordum deri olduğu için aşırı terletiyordu arctis 1 den sonra bidaha deri kulaklık kullanmam dedim öylede yapıyorum ve ayrıca hafif de bir kulaklık7-8 yıldır Rampage Sn-R9 modelini kullanıyorum ve sesi 100de kullanıyorum çoğu zaman. yani öyle çok fazla ses takıntım yok ama rustta iyi bir performans vermesini isterim rust PUBG tarzı bir oyun sence işimi görür mü ? aşırı fazla da takılmıyorum o olaya nerden sıktı hangi ağacın arkasında o kadar detaya ihtiyacım yok iyi kötü ne taraftan geldiğini farkettirsin yeterli
tamamdır sanırım sipariş vereceğim aklım void elitede kalır gibi hissediyorum bazen 420 TL'ye almıştım ama dip ses sorunundan dolayı iade etmiştim oysa çok güzeldi ama kronik sorunu sanırım nerde baksam herkes dip sesten şikaet etmiş tekrar indirim beklesem alsam tekrar dip ses sorunu olursa üzülürümDediğiniz gibi aşırı takıntılı değilseniz bence rahatından dolayı kesinlikle tercih etmelisiniz ben arctis 1 den önce hyperx cloud core kullanıyordum deri olduğu için aşırı terletiyordu arctis 1 den sonra bidaha deri kulaklık kullanmam dedim öylede yapıyorum ve ayrıca hafif de bir kulaklık