Neler Yeni

Yardım 380 tl arctis 1 alınır mı

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
Arctis 1 Hepsiburada 3 saatlik indirimde 380 TL'ye düşmüş alınır mı

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
marka olarak iyi ama bu modeli önermiyorlar

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
marka olarak iyi ama bu modeli önermiyorlar
Aslında kraken te düşünüyorum 11.11 i bekliyorum ama iyi fırsat givi geldi 11.11 de krakenin indirme gireceğide kesin değil en fazla 450 tl verebilirim

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,876
İsim
Eren Yeager
Alınmaz
HS50 Pro Cok daha mantıklı

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
Aslında kraken te düşünüyorum 11.11 i bekliyorum ama iyi fırsat givi geldi 11.11 de krakenin indirme gireceğide kesin değil en fazla 450 TL verebilirim
300 tl ye HS50 Pro var ona bak.

Juiclair0

80+ Silver
Arctis 1 Hepsiburada 3 saatlik indirimde 380 TL'ye düşmüş alınır mı
kullanıyorum 600 gibi bir rakama almıştım öyle profesyonel e sporcu falan değilsen ses seviyesi, kalitesi, mikrofonu seni baya bi tatmin edecektir sadece steelseries gg de driveri yok tek eksisi diyebilirim

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınmaz
HS50 Pro Cok daha mantıklı
300 TL ye HS50 Pro var ona bak.
Hs 50 pro kafamı sıkmıştı bana pek uygun değildi yoksa çok güzrldi
kullanıyorum 600 gibi bir rakama almıştım öyle profesyonel e sporcu falan değilsen ses seviyesi, kalitesi, mikrofonu seni baya bi tatmin edecektir sadece steelseries gg de driveri yok tek eksisi diyebilirim
Dip ses vs sorunları oluyo mu daha önce alıp iade ettiğim void elitede dip ses sorunu vardı

Juiclair0

80+ Silver
Hs 50 pro kafamı sıkmıştı bana pek uygun değildi yoksa çok güzrldi

Dip ses vs sorunları oluyo mu daha önce alıp iade ettiğim void elitede dip ses sorunu vardı
bende void elite wireles alacaktım dip ses sorunu yüzünden aldım ss hiçbir sıkıntısı yok

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
817
İsim
YILDIRIM
1 yıl kullandım arctis 1'i çok rahat bir kulaklık terletme vs deri kulaklıklara göre çok az yapıyor ses kaliteside iyi ancak 40mm sürücü kullandığı için biraz ses az fps oyunlarını ağırlıklı olarak oynuyorsan tavsiye etmem ama hard olarak oynamıyorsan da alınabilir şuan corsair void elite wireless a geçiş yaptım ses seviyesi olarak aşırı memnunum windows sesini 40 da kullanıyorum arctis 1 de 80 de kullanıyordum.

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
1 yıl kullandım arctis 1'i çok rahat bir kulaklık terletme vs deri kulaklıklara göre çok az yapıyor ses kaliteside iyi ancak 40mm sürücü kullandığı için biraz ses az fps oyunlarını ağırlıklı olarak oynuyorsan tavsiye etmem ama hard olarak oynamıyorsan da alınabilir şuan corsair void elite wireless a geçiş yaptım ses seviyesi olarak aşırı memnunum windows sesini 40 da kullanıyorum arctis 1 de 80 de kullanıyordum.
7-8 yıldır Rampage Sn-R9 modelini kullanıyorum ve sesi 100de kullanıyorum çoğu zaman. yani öyle çok fazla ses takıntım yok ama rustta iyi bir performans vermesini isterim rust pubg tarzı bir oyun sence işimi görür mü ? aşırı fazla da takılmıyorum o olaya nerden sıktı hangi ağacın arkasında o kadar detaya ihtiyacım yok iyi kötü ne taraftan geldiğini farkettirsin yeterli

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
817
İsim
YILDIRIM
7-8 yıldır Rampage Sn-R9 modelini kullanıyorum ve sesi 100de kullanıyorum çoğu zaman. yani öyle çok fazla ses takıntım yok ama rustta iyi bir performans vermesini isterim rust PUBG tarzı bir oyun sence işimi görür mü ? aşırı fazla da takılmıyorum o olaya nerden sıktı hangi ağacın arkasında o kadar detaya ihtiyacım yok iyi kötü ne taraftan geldiğini farkettirsin yeterli
Dediğiniz gibi aşırı takıntılı değilseniz bence rahatından dolayı kesinlikle tercih etmelisiniz ben arctis 1 den önce hyperx cloud core kullanıyordum deri olduğu için aşırı terletiyordu arctis 1 den sonra bidaha deri kulaklık kullanmam dedim öylede yapıyorum ve ayrıca hafif de bir kulaklık

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
Dediğiniz gibi aşırı takıntılı değilseniz bence rahatından dolayı kesinlikle tercih etmelisiniz ben arctis 1 den önce hyperx cloud core kullanıyordum deri olduğu için aşırı terletiyordu arctis 1 den sonra bidaha deri kulaklık kullanmam dedim öylede yapıyorum ve ayrıca hafif de bir kulaklık
tamamdır sanırım sipariş vereceğim aklım void elitede kalır gibi hissediyorum bazen 420 TL'ye almıştım ama dip ses sorunundan dolayı iade etmiştim oysa çok güzeldi ama kronik sorunu sanırım nerde baksam herkes dip sesten şikaet etmiş tekrar indirim beklesem alsam tekrar dip ses sorunu olursa üzülürüm :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,010
Üyeler
167,038
Son üye
Aras01
Top Bottom