Ben baştan pc topladım ama istersen sana atabilirim bulursam.kutusu faturası da varsa temiz de kullanılmışsa alınır bence üzerinde başka bir işlem yapılmamışsa tabi birazda yine de pazarlık et bence. Ben de arıyorum bana da lazım varsa başka link atabilirsin ben alabilirim belki
kutusu faturası da varsa temiz de kullanılmışsa alınır bence üzerinde başka bir işlem yapılmamışsa tabi birazda yine de pazarlık et bence. Ben de arıyorum bana da lazım varsa başka link atabilirsin ben alabilirim belki
2080 gücünde bir 3000 serisi kartı 3800TL ye alabilecek mi ki?Bence onun yerine yeni 3000 serisi kartları bekle.
Hocam 3800 biraz pahalı gibi bence biraz daha ucuza bulabilirsiniz.Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comEkran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
benimkisinin modelide normalde pahalı yani adamla alakası yok bunun gaming x trio modelleri genelde pahalı oluyorkazık o 1000tl daha ucuz buEkran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Eğer kartta sorun yoksa mükemmel fiyat kaçırılmaz.kazık o 1000tl daha ucuz buEkran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
ama 1000tl fark olmaz.benimkisinin modelide normalde pahalı yani adamla alakası yok bunun gaming x trio modelleri genelde pahalı oluyor
dostum bu armor versiyon ama çift fanlı hemdeo daha iyi o konudakazık o 1000tl daha ucuz buEkran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
istanbul dışı olduğu için bende görünmedi filtre varEkran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comEkran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da