- Reaksiyon skoru
- 878
evet dostlar şuan harcanmaya hazır birikim olan 39.200TL nakit para var,yarın veya yarından sonra maaşım yatacak yanlışım yoksa 13K civarı bunun bunun 1600TL sini sonraki maaşa kadar yetecek şekilde yol ve yemek parası yapacağım hadi 11K net ayırabildim diyelim etti tam %98 ihtimalle bu parayı kesme altın geri yaptırıp(altın olarak biriktiriyordum zaten ama hem banka alış satış farkı çok oluyordu hem de anam sürekli ben geçen yaz kimse bankadaki parasına ulaşamadı ne olacağı belli değil git çek dediğinden)bu parayla kurban sonrası 80cc motor+ehliyet alma fikrindeyim ki sonraki senenin sonu artık DGS yapıp memleket den çıkacağım benden sonra anam ve babam küçük git gel işleri için kullanacakları için motoru memlekette bırakacağım siz olsanız ne yapardınız peki iktisatçı arkadaşlar bi bakarsa sevinirim teşekkürler
(evet baktım o paraya 4070/32/1024/A620/7700 bir sistem toplayabiliyorum,toplamayacağım öylesine baktım)
(evet baktım o paraya 4070/32/1024/A620/7700 bir sistem toplayabiliyorum,toplamayacağım öylesine baktım)
Son düzenleme: