Kötü bence daha iyisini bu grupta toplarlarKonu başlıktaki gibi biraz araştıra araştıra bu parçaları topladım. Ama emin olmadığım için size sormak istedim. Bu bilgisayar bu fiyatı hak ediyor mu?
Bilmiyorum bir tek bana mı garip geldi ama böyle bir sistem için tek 16GB ram düşük gibi.Konu başlıktaki gibi biraz araştıra araştıra bu parçaları topladım. Ama emin olmadığım için size sormak istedim. Bu bilgisayar bu fiyatı hak ediyor mu?
baya kotu olmus hocam tebrık ederımKonu başlıktaki gibi biraz araştıra araştıra bu parçaları topladım. Ama emin olmadığım için size sormak istedim. Bu bilgisayar bu fiyatı hak ediyor mu?
Çok daha mantıklı olmuşHak ettiğini düşünmüyorum sıvı soğutma yerine thermalright 120mm çift fanlı kule tipi seç derim
Hızlıca bir örnek oluşturdum bu tarz bir şey toplayabilirsin
![]()
Oyun Sistemi Toplama, Oyuna Göre Sistem Toplama | incehesap
Oyun sistemi toplama aracı ile dilediğin oyunu oynayabileceğin sistemini topla. En iyi bileşenlerle hazırlanmış hazır oyun sistemlerini keşfet!www.incehesap.com
40k sıstemde rx7600 8gb 40 lık sıstemde 16gb ram gereksız bır sıvı sogutucu hava sogutucuyla ucuza kapatılırdı ve dıger parcalar teker teker oldugu ıcın gereksız fıyatlandırma su sekıl hazır sıstemlere yonelınız https://www.tebilon.com/amd-7500f-g...-oc-12g-gigabyte-a620m-h-512gb-kingston-16gb/ 4k daha vererek 7800xt secenegı varRam i ilerde yükseltçem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kötü kısmı tam olarak ne?