Neler Yeni

39.300 tl ye bilgisayar topladım. Bu fiyata bu pc değer mi?

SamiPaşa

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
40000
Konu başlıktaki gibi biraz araştıra araştıra bu parçaları topladım. Ama emin olmadığım için size sormak istedim. Bu bilgisayar bu fiyatı hak ediyor mu?

Ekler

• IMG-20250417-WA0000.jpg
    IMG-20250417-WA0000.jpg
    46.3 KB · Hit: 61
Konu başlıktaki gibi biraz araştıra araştıra bu parçaları topladım. Ama emin olmadığım için size sormak istedim. Bu bilgisayar bu fiyatı hak ediyor mu?
Bilmiyorum bir tek bana mı garip geldi ama böyle bir sistem için tek 16GB ram düşük gibi.

baya kotu olmus hocam tebrık ederım

Ram i ilerde yükseltçem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kötü kısmı tam olarak ne?

Hak ettiğini düşünmüyorum sıvı soğutma yerine thermalright 120mm çift fanlı kule tipi seç derim
Hızlıca bir örnek oluşturdum bu tarz bir şey toplayabilirsin

İlk olarak bütün parçaları tek bir siteden toplama en ucuz nerdeyse yorumları kötü değilse oraya yönel, ek olarak Anakartı B650 yapabilirsin,

Hak ettiğini düşünmüyorum sıvı soğutma yerine thermalright 120mm çift fanlı kule tipi seç derim
Hızlıca bir örnek oluşturdum bu tarz bir şey toplayabilirsin
Çok daha mantıklı olmuş

Ram i ilerde yükseltçem.

Kötü kısmı tam olarak ne?
40k sıstemde rx7600 8gb 40 lık sıstemde 16gb ram gereksız bır sıvı sogutucu hava sogutucuyla ucuza kapatılırdı ve dıger parcalar teker teker oldugu ıcın gereksız fıyatlandırma su sekıl hazır sıstemlere yonelınız https://www.tebilon.com/amd-7500f-g...-oc-12g-gigabyte-a620m-h-512gb-kingston-16gb/ 4k daha vererek 7800xt secenegı var

Şuan 5060ti lı 7500f li sistem 37000tl ye var hazır sistem reklam olur mu bilmiyorum ama özelden yazarsan atarım link 39k ya bu sistem pahalı.

Bu arada 5060ti 16gb olan versiyonu...

Geri