biraz yapıyorum yani hatta 1 ay da 238$ kazandım ama vergiye gidicem hesap açcam3D Modelleme için online kurslar alıp evde bol bol pratik yapmanı ve uygulamaları öğrenmeni öneririm. Blender gibi
mining dönemi bitmeden önce satıp güzel bir laptop alabilirdin ama şimdi masaüstü ekran kartlarının fiyatları dip yaptı bence şimdi erken o zaman 5060 mı çakar 6060 mı çıkar bilemeyizanladım Görsel iletişim tasarımı bölümü galiba ve 3060 ti sistem var sence şimdiden satıp üstüne koyup laptop mu almalıyım ?
bilmiyordum ki yani evet piyasa kötü kart oldu ama dolar çıktığı için bizde artıyor alamanya amerigada düşüyor bende üzülüyorum bu durumamining dönemi bitmeden önce satıp güzel bir laptop alabilirdin ama şimdi masaüstü ekran kartlarının fiyatları dip yaptı bence şimdi erken o zaman 5060 mı çakar 6060 mı çıkar bilemeyiz
paran TL de olmasında değerini koruyan bir şeyde olsun yeter
gayet iyi bir gelirdesin şu an zaten, açıkçası üniversiteden çok evde kişisel gelişimine öncelik verirsen daha çok gelişebilirsin şahsi fikrim. Laptop için ise üniversite dönemine kadar çalışıp para biriktirme işini halledebilirsen daha iyi olur, böylelikle hem vergi muafiyeti muhtemelen gelmiş olur ve taksit ile pc'ni sattıktan sonra rahatça bir laptop alabilirsin muhtemelenüni için laptop lazım çünkü
Mesaj otomatik birleştirildi:
biraz yapıyorum yani hatta 1 ay da 238$ kazandım ama vergiye gidicem hesap açcam
kendisi dolar üzerinde gelir elde ettiğini söylüyor, satış yaptığı modelleri veya firmaları tecrübe için referans olarak gösterebilir veya önemli olanları cv'sine başlıklar halinde ekleyebilir. uzaktan bir firma ile yarı-zamanlı çalışabileceğini düşünüyorsa bence bir arayışa çıkabilir tabi kendisi bunun daha iyi olacağını düşünüyorsaHangi liseyi okuduğunun bir önemi yok aslında arkadaşım o bölümden mezun oyun firmalarına başvuru yapıyor fakat 2yıl tecrübe vs istiyorlar tanıdık ile bir yer ayarlaman gerekebilir
O zaman o konuda baya şanslısınama yani babam falan 20k destek olurlar çünkü babamda oyunlar oyunlar oynuyor biraz günde 30 dk ets2 kahvesi ile
anlıyor biraz yani
anladım yani pc beklet çalış ve biriktir ama aslında hem evde hem bu işi yapsam efsane birikir yanigayet iyi bir gelirdesin şu an zaten, açıkçası üniversiteden çok evde kişisel gelişimine öncelik verirsen daha çok gelişebilirsin şahsi fikrim. Laptop için ise üniversite dönemine kadar çalışıp para biriktirme işini halledebilirsen daha iyi olur, böylelikle hem vergi muafiyeti muhtemelen gelmiş olur ve taksit ile pc'ni sattıktan sonra rahatça bir laptop alabilirsin muhtemelen
üniler yani göstersem gelirleri yani daha yüksek üni gidebilirmiymikendisi dolar üzerinde gelir elde ettiğini söylüyor, satış yaptığı modelleri veya firmaları tecrübe için referans olarak gösterebilir veya önemli olanları cv'sine başlıklar halinde ekleyebilir. uzaktan bir firma ile yarı-zamanlı çalışabileceğini düşünüyorsa bence bir arayışa çıkabilir tabi kendisi bunun daha iyi olacağını düşünüyorsa
Mesaj otomatik birleştirildi:
O zaman o konuda baya şanslısın