3D PRINTER ALIM TAVSİYESİ

Endrgn

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
25000
Arkadaşlar selamlar öncelikle BAMBU LAB A1 COMBO modelini düşnüüyorum hobi ve genel olarak ufak tefek araç gereç basım yapmayı planlıyorum şuanlık herhangi bir iş amacı gütmüyorum.

şuan stokta olmadığı için ön siparişte ve 2 yer buldum birisi zaten distribütor METATECHTR diğeri ise 3DTEKNOMARKET.

aralarındaki fark 3DTEKNOMARKET'in teslim tarihleri daha önde 25 nisan 10 mayıs denmiş ama METATECHTR de ise 15-30 mayıs bu başlı başına bi kafa karışıklığı yarattı çünkü, nasıl olurda distribütorden hızlı getirebilirler diye düşünüp işin içinden çıkamadım.

özetle daha önce 3DTEKNOMARKET'ten alım yapan arkadaşlar varmı aramızda tavsiye edermisiniz ya da METATECHTR'den bile alım yapan varsa gecikme yaşar mıyım? biraz tezcanlı olduğum için işim hemen hallolsun isterim çünkü gecikmeye pek gelemem de..

yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler..

Flashforge Ad5x daha mantıklı a1 combo dan . a1 ile renkli çıktı almak çok malzeme ve vakit israfı demek. ad5x ün combo kiti diye bir parçası yok. En uygun renkli çıktıyı snapmaker u1 verir taksitle alınabilir. Tek renk basarım derseniz bambu P1s veya p2s alınabilir o fiyata.

Geri