Neler Yeni

3D Yazıcı Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim ?

Raze8165

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Atakan Küçükgökçe
Öncelikle merhaba. Bir teknoloji mağazasına gittim ve Creality Ender 3 V2 yazıcısını almak istiyordum. Bu ürünü satmıyorlarmış ve ülkede olmadığı için getirtemiyorlarmış. Aynı zamanda internetten 3D yazıcı alınmamalı ya da çok dikkat edilmeli dediler. Biraz saçma buldum doğrusu. Ama gerçekten yurt dışından geldiği için dikkat etmem gereken şeyler varmı ? Gerçi her şey yurt dışından geliyor ama ülkemizde stokları var. Hangi satıcıdan almalıyım ? Bir sorun yaşar mıyım ?

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
Öncelikle merhaba. Bir teknoloji mağazasına gittim ve Creality Ender 3 V2 yazıcısını almak istiyordum. Bu ürünü satmıyorlarmış ve ülkede olmadığı için getirtemiyorlarmış. Aynı zamanda internetten 3D yazıcı alınmamalı ya da çok dikkat edilmeli dediler. Biraz saçma buldum doğrusu. Ama gerçekten yurt dışından geldiği için dikkat etmem gereken şeyler varmı ? Gerçi her şey yurt dışından geliyor ama ülkemizde stokları var. Hangi satıcıdan almalıyım ? Bir sorun yaşar mıyım ?
Robotistandan almanızı tavsiye ederim.Bi sıkıntı olduğunda da yardımcı olurlar merak etme.Ender 3 v2 de fiyatına göre çok güzel bir yazıcıdır hayırlı olsun şimdiden.

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,917
İsim
Metehan Akyalı
Ben 3Dream Teknoloji'den Creality CR10-S5 3D Printer satın aldım.
En ufak bir sorun yaşamadım. Havale yöntemi ile ödeme yaptım.
Üstüne üstlük whatsapp hatlarından devamlı olarak destek alabiliyorsunuz.
İnternetten neden 3D yazıcı alınmamalı demişler emin değilim, belki 2. el için olabilir.
Dikkat edeceğiniz tek şey güvenilir bir satıcı bulmak bence. Başka bir sorun olacağını sanmıyorum. Kutulu şekilde geliyor zaten.
Nasıl bir monitör veya bilgisayar parçası alıyorsanız aynı mantık.

Raze8165

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Atakan Küçükgökçe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Robotistandan almanızı tavsiye ederim.Bi sıkıntı olduğunda da yardımcı olurlar merak etme.Ender 3 v2 de fiyatına göre çok güzel bir yazıcıdır hayırlı olsun şimdiden.
Dediğim gibi yurt dışından getirildiği için bir sorun çıkar mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben 3Dream Teknoloji'den Creality CR10-S5 3D Printer satın aldım.
En ufak bir sorun yaşamadım. Havale yöntemi ile ödeme yaptım.
Üstüne üstlük whatsapp hatlarından devamlı olarak destek alabiliyorsunuz.
İnternetten neden 3D yazıcı alınmamalı demişler emin değilim, belki 2. el için olabilir.
Dikkat edeceğiniz tek şey güvenilir bir satıcı bulmak bence. Başka bir sorun olacağını sanmıyorum. Kutulu şekilde geliyor zaten.
Nasıl bir monitör veya bilgisayar parçası alıyorsanız aynı mantık.
2.300 tl bütçem var satıcı önerebilir misiniz ?

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,917
İsim
Metehan Akyalı

2.300 TL bütçem var satıcı önerebilir misiniz ?
Yurtdışı hakkında bildiğim bir satıcı yok malesef.
Creality Ender 3 V2 3D Yazıcı | 3Dream Teknoloji
Ben bu yazmış olduğum siteden aldığım için bunu öneririm. İstediğiniz yazıcıda stoklarında gözüküyor.
Güven konusunda şüpheniz olmasın, ben parayı çıkarmadan bile filament kargoladıkları olmuştu bana.
Bana benden çok güveniyor adamlar. Sağolsunlar. 😂

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer

2.300 TL bütçem var satıcı önerebilir misiniz ?
Hangi parça yurtdışından getirilmiyor ki bir sıkıntı yaşadığınızda zaten yardımcı olurlar tek sorun bilindik firmadan almanız yeterli bu sektördede bence başta gelen robotistandır.

Raze8165

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Atakan Küçükgökçe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yurtdışı hakkında bildiğim bir satıcı yok malesef.
Creality Ender 3 V2 3D Yazıcı | 3Dream Teknoloji
Ben bu yazmış olduğum siteden aldığım için bunu öneririm. İstediğiniz yazıcıda stoklarında gözüküyor.
Güven konusunda şüpheniz olmasın, ben parayı çıkarmadan bile filament kargoladıkları olmuştu bana.
Bana benden çok güveniyor adamlar. Sağolsunlar. 😂
Yanında hediye filament var mı ? Ayrıca kapıda nakit ödeme yapsam bir sorun olmaz değil mi ?

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,917
İsim
Metehan Akyalı
Yanında hediye filament var mı ? Ayrıca kapıda nakit ödeme yapsam bir sorun olmaz değil mi ?
Hayır olmaz. Cidden çok ilgili ve güvenilir bir firma. Uzun süredir alışverişim oluyor. Hala devam etmekte.
Satın almadan önce destek hattından uzun uzun konuşabilirsiniz de, sıkılmadan yanıtlıyorlar. 😂

Edit: Hediye filament var mı bilmiyorum, kendi printerımı aldığımda içinden çıkmıştı ama.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Hayır olmaz. Cidden çok ilgili ve güvenilir bir firma. Uzun süredir alışverişim oluyor. Hala devam etmekte.
Satın almadan önce destek hattından uzun uzun konuşabilirsiniz de, sıkılmadan yanıtlıyorlar. 😂
Deneyimin varsa attığın sitede fiyatlar iyiymiş.

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,917
İsim
Metehan Akyalı
Deneyimin varsa attığın sitede fiyatlar iyiymiş.
1.5 yıldır alışveriş yapıyorum burdan.
Dediğim gibi ücretini bile çıkarmadan, filamentim bitti yeni alacağım dedim kargoya verip kargo takip no atmıştı adam. Sonrasında ödeme yaptım, ilginç bir deneyimdi. 😂

Raze8165

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Atakan Küçükgökçe

Edit: Hediye filament var mı bilmiyorum, kendi printerımı aldığımda içinden çıkmıştı ama.
Çok teşekkür ederim. İyiki varsınız :). Aklımda başka bir 3D yazıcı ile ilgili başka bir konu kalırsa ilk sizi etiketleyeceğim. Süpersiniz :D.

cemtastan2301

80+ Gold
Hocam soru sorarken ülkeye de laf söylemişsiniz hoş bir yetenek, belirli sitelerden sipariş verirseniz sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

Top Bottom