Hocam yıldızı 2,5 falan özelliklerinden pek anlamıyorum kağıt üstünde iyi mi?LG UltraGear 24GN60R-B 23.8" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG UltraGear 24GN60R-B 23.8" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG UltraGear 24GN60R-B 23.8" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.500,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
O puanlandırmayı aldırış etme. 3 yorum var iki kişi 5 puan vermiş 1 kişi 1 puan verdiği için öyle olmuş. O da fiyatından şikayetçi olmuş ama stokta yokkne falan pahalıya aldı yüksek ihtimalle. Monitörü kendim kullanıyorum fiyatını kesinlikle hak ediyor. Arkadaşın attıklarından Lenovo R25i var bütçen ona çıkıyorsa onu da alabilirsin.Hocam yıldızı 2,5 falan özelliklerinden pek anlamıyorum kağıt üstünde iyi mi?
Hocam Lenovo r25i IPS monitör mü? Güzel duruyor eğer çıkarsa onu çıkmazsa MSI g244f düşünüyorum.3-4 arası monitörler
Viewsonic VX2428 (1ms GTG, Fast IPS)
LG Ultragear 24GN60R-B (300nit)
MSI G244F (1ms GTG, Rapid IPS)
4-4.5 arası monitörler Omen pahalı şu an
Lenovo R25i (Birçok özelliğin birleşimi diyebilirim 1ms GTG, 400nit, 8bit, Yükseklik, Pivot bütçen çıkıyorsa kesinlikle alabilirsin)
HP Omen 25i (Lenovo ile rakip model hangisi uygunsa alınabilir 1ms GTG yok 6+2 FRC bit)
Gigabyte G24F 2 (Alınabilir bir model genel fiyatı 4.200 olması lazım Lenovo ve HP varken tercih etmezdim ama güzel monitördür)
Evet IPS ve muadillerine göre renkleri oldukça canlı olan kaliteli bir panel kullanıyor. Çıkmaya çalışıp r25i alın derim ben.Hocam Lenovo r25i IPS monitör mü? Güzel duruyor eğer çıkarsa onu çıkmazsa MSI g244f düşünüyorum.
Hocam madem bu kadar iyi Lenovo r25i bütçe çıkarsa onu yoksa MSI g244f alırım Allah'ın izniyle.O puanlandırmayı aldırış etme. 3 yorum var iki kişi 5 puan vermiş 1 kişi 1 puan verdiği için öyle olmuş. O da fiyatından şikayetçi olmuş ama stokta yokkne falan pahalıya aldı yüksek ihtimalle. Monitörü kendim kullanıyorum fiyatını kesinlikle hak ediyor. Arkadaşın attıklarından Lenovo R25i var bütçen ona çıkıyorsa onu da alabilirsin.
Cevap için teşekkürler hocam onu almayı deneyeceğim olmadı MSI.Evet IPS ve muadillerine göre renkleri oldukça canlı olan kaliteli bir panel kullanıyor. Çıkmaya çalışıp r25i alın derim ben.
bizzat ben kullanıyorum alalı 1 ay olmayacak daha ghosting ölü piksel falan hiçbir sorunu yok kutudan hdmi çıkıyor kablo olarak 144hz veriyor ama hdm olunca gsync devre dışı oluyor ki gerekte yok pek dp ile kullanacaksan 1.4 destekliyor hoparlörü yok pivot değil parlaklığı renk kalitesi fazlasıyla fiyatının hakkını veriyor fps modu falanda var için belirli modlar var tavsiye ederim lg eskilerin markasıdır yine de sen bilirsinHocam yıldızı 2,5 falan özelliklerinden pek anlamıyorum kağıt üstünde iyi mi?
Tamamdır kanka teşekkürler.Attıklarımın hepsi IPS monitörler VA monitörleri yollamıyorum kankam. Eğer alabiliyorsan Lenovo tercih edebilirsin.