Neler Yeni

Çözüldü✓ 3k Bandında PC Toplama ve Hazır Sistem??

Konu çok boş yerlere gidiyor. Gene bu hayatta nefes almaması gereken insanlar türedi konuda kapattım konuyu
İyi forumlar herkese..
Ha bu arada boş yapıp Civatası gevşemiş gibi güleceğinize insanlara birer faydanız dokunsun belki bi işe yararsınız ..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doğru konuş. Terbiyesizlik yapma istediğime istediğim reaksiyonu veririm.
O zaman gideceksin başkasının konusunda yapacaksın bu gevşekliği benim konum'da atlayıp zıplamayacaksın tamam hadi yol al simdi

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Uygunsuz davranış
Konu çok boş yerlere gidiyor. Gene bu hayatta nefes almaması gereken insanlar türedi konuda kapattım konuyu
İyi forumlar herkese..
Ha bu arada boş yapıp Civatası gevşemiş gibi güleceğinize insanlara birer faydanız dokunsun belki bi işe yararsınız ..
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman gideceksin başkasının konusunda yapacaksın bu gevşekliği benim konum'da atlayıp zıplamayacaksın tamam hadi yol al simdi
Yazık kafana.

KaanBedirhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Kaan Bedirhan Karaoğlu
Discord
[𝓢𝓗]★ 𝓑𝓮𝓭𝓲𝓻𝓱𝓪𝓷#5268

KaanBedirhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Kaan Bedirhan Karaoğlu
Discord
[𝓢𝓗]★ 𝓑𝓮𝓭𝓲𝓻𝓱𝓪𝓷#5268
Sen ne kadar bilgili olursan ol, ne kadar bilgili konuşursan konuş karşıdakinin anladığı kendi bildiği kadardır.
Ben uğraşmayacağım.
reis füze evin üstünden geçti :D

herkesin özgür iradesi isteyen istediği reaksiyonu verebilir burası forum kabadayılık yapmayın!
Çitli bi konu hakkında foruma konu açılmış gülünecek bir şey göremiyorum ben + olarakta benim açtığım konuda neden labalilik yapıyor anlamış değilim ve son olarakta sen onun avukatımısın?? Hayırdır hocam sanalda kabadayılık felan bu sitenin sahipleri bunu yapmazken ve sunuda eklemeden gecemicem sanalda kimseye erkeklik yapmadım şu zamana kadar yapmam'da çizgiyi aşmadım aşmamda ve diğer konuyada gelirsek bazı gerçekler sanalda değil realde belli olurmuş uzatmayın konuyu tamam konu çözülmüştür diye cevap gelmiş her taşın altından birileri çıkmasın bi zahmet..

KaanBedirhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Kaan Bedirhan Karaoğlu
Discord
[𝓢𝓗]★ 𝓑𝓮𝓭𝓲𝓻𝓱𝓪𝓷#5268
Çitli bi konu hakkında foruma konu açılmış gülünecek bir şey göremiyorum ben + olarakta benim açtığım konuda neden labalilik yapıyor anlamış değilim ve son olarakta sen onun avukatımısın?? Hayırdır hocam sanalda kabadayılık felan bu sitenin sahipleri bunu yapmazken ve sunuda eklemeden gecemicem sanalda kimseye erkeklik yapmadım şu zamana kadar yapmam'da çizgiyi aşmadım aşmamda ve diğer konuyada gelirsek bazı gerçekler sanalda değil realde belli olurmuş uzatmayın konuyu tamam konu çözülmüştür diye cevap gelmiş her taşın altından birileri çıkmasın bi zahmet..
kendi görüşümde arkadaşı haklı buldum ve savunmayı tercih ettim bu avukatlığı oluyorsa evet avukatıyım

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Baylar bayanlar merdivenden takla atanlar .😁
Kardeşlerim kankalarım dostlarım 3k bilemediniz taş çatladı oda taş catladi 3.500₺ nasıl bilgisayar toplarız veyahut hazır sistem nerden alırız öneri bilgi paylaşımı yaparsanız Sevinirim saygılar sevgiler hepinize 🙏☕🌹❤️
sistem iyi de en az rx570 alınabilir bu dönemde (2020). bütçe senin bütçe tabi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,655
Üyeler
164,715
Son üye
trxsmile
Top Bottom