Neler Yeni

Çözüldü✓ 3k civarı klavye önerisi

hyper_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yusuf ziya
Bütçe
3000
ortalama 3000 civarında bir klavye almayı düşünüyorum toplam 5000 bütçem var mouse+klavye olarak mouse basilisk almayı planliyorum klavye ise mümkünse sesiz bi switch %100 ve türkçe olursa iyi olur

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yunzii Yz75
%100 değil ama güzel

hyper_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yusuf ziya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kankam sen onu unut. Türkçe klavye anca gamepower, rampage gibi markalarda olur.
İngilizce klavyeyi türkçe olarak kulanabiliyoduk sanırım dimi yani örnneğin türkçedeki ö yerine gelen tuşa basınca yine ö yazması gibi o şekildede kulanabilirim eğer iyi bi klavye olursa tam boy ve sesiz bi switche sahip sanırım ingilizcede alabilirm.

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
şu atığınız

bu iki klavye bu tarz klavyelere pek sicak bakmasamda çok goruyorum sanirim kalitelilier bunlarin buyukleri %100 leri oluyo mu bu tarz bisey alsam bu klavyeler hakinda pek bilgim yokda
Aynı modelin %100ü yok ben de bi' ara ilgileniyordum ama bu aralar çok bakmıyorum klavyelere alasım geliyor, özeniyorum. İstanbulda isen klavyeleri deneyebileceğin mağazalar var bir sürü öyle mantıklı olur

hyper_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yusuf ziya
Aynı modelin %100ü yok ben de bi' ara ilgileniyordum ama bu aralar çok bakmıyorum klavyelere alasım geliyor, özeniyorum. İstanbulda isen klavyeleri deneyebileceğin mağazalar var bir sürü öyle mantıklı olur
aslinda istedigim ozelikler belli sesinide oyle aman aman takmiyorum ama yinede bakmak iyi okur istanbulda yasamiyorumda gitme şansim ara ara oluyo hatta eylul gibi gudicem bahsetigin mağzaları nasıl bulabilirim

marvexy

80+
aslinda istedigim ozelikler belli sesinide oyle aman aman takmiyorum ama yinede bakmak iyi okur istanbulda yasamiyorumda gitme şansim ara ara oluyo hatta eylul gibi gudicem bahsetigin mağzaları nasıl bulabilirim
Senin istediğin bu hocam buyur, ben de bunu kullanıyorum. 815 tl iade alıyorsun asustan, 2600 liraya geliyor.

hyper_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yusuf ziya
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,334