bunu görmüştümde hem küçük hem green switch sesi yüksek di sanırım türkçede değil sadece fiyatı uyuo banaRAZER BLACKWIDOW V3 RZ03-03491000-R3L1 RGB, Green Sw, Türkçe Oyuncu Klavye - inventus
RAZER BLACKWIDOW V3 RZ03-03491000-R3L1 RGB, Green Sw, Türkçe Oyuncu Klavyeinventus.com.tr
Kankam sen onu unut. Türkçe klavye anca gamepower, rampage gibi markalarda olur.bunu görmüştümde hem küçük hem green switch sesi yüksek di sanırım türkçede değil sadece fiyatı uyuo bana
İngilizce klavyeyi türkçe olarak kulanabiliyoduk sanırım dimi yani örnneğin türkçedeki ö yerine gelen tuşa basınca yine ö yazması gibi o şekildede kulanabilirim eğer iyi bi klavye olursa tam boy ve sesiz bi switche sahip sanırım ingilizcede alabilirm.Kankam sen onu unut. Türkçe klavye anca gamepower, rampage gibi markalarda olur.
darmoshark k8
bu iki klavye bu tarz klavyelere pek sicak bakmasamda çok goruyorum sanirim kalitelilier bunlarin buyukleri %100 leri oluyo mu bu tarz bisey alsam bu klavyeler hakinda pek bilgim yokdaYunzii Yz75
%100 değil ama güzel
Aynı modelin %100ü yok ben de bi' ara ilgileniyordum ama bu aralar çok bakmıyorum klavyelere alasım geliyor, özeniyorum. İstanbulda isen klavyeleri deneyebileceğin mağazalar var bir sürü öyle mantıklı olurşu atığınız
bu iki klavye bu tarz klavyelere pek sicak bakmasamda çok goruyorum sanirim kalitelilier bunlarin buyukleri %100 leri oluyo mu bu tarz bisey alsam bu klavyeler hakinda pek bilgim yokda
aslinda istedigim ozelikler belli sesinide oyle aman aman takmiyorum ama yinede bakmak iyi okur istanbulda yasamiyorumda gitme şansim ara ara oluyo hatta eylul gibi gudicem bahsetigin mağzaları nasıl bulabilirimAynı modelin %100ü yok ben de bi' ara ilgileniyordum ama bu aralar çok bakmıyorum klavyelere alasım geliyor, özeniyorum. İstanbulda isen klavyeleri deneyebileceğin mağazalar var bir sürü öyle mantıklı olur
Senin istediğin bu hocam buyur, ben de bunu kullanıyorum. 815 tl iade alıyorsun asustan, 2600 liraya geliyor.aslinda istedigim ozelikler belli sesinide oyle aman aman takmiyorum ama yinede bakmak iyi okur istanbulda yasamiyorumda gitme şansim ara ara oluyo hatta eylul gibi gudicem bahsetigin mağzaları nasıl bulabilirim
https://www.akakce.com/klavye/en-uc...witch-mekanik-oyuncu-si-fiyati,301546921.html buna bır bakın gerı odemesı varmıaslinda istedigim ozelikler belli sesinide oyle aman aman takmiyorum ama yinede bakmak iyi okur istanbulda yasamiyorumda gitme şansim ara ara oluyo hatta eylul gibi gudicem bahsetigin mağzaları nasıl bulabilirim
bu fena durmuyo şu asus geri odemesi nasil oluyo tam olarakSenin istediğin bu hocam buyur, ben de bunu kullanıyorum. 815 tl iade alıyorsun asustan, 2600 liraya geliyor.
ASUS ROG Strix Scope II NX TR Q Snow Switch RGB Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com