sorun şu deneyebileceğim bir ortam yok, o yüzden öneri lazım ona göre alacağım bir tane mecburen.Bence sen hangi ekipmanla rahat hissediyorsan onu almalısın. Prolara bak mesele herkes farklı farklı ekipmam kullanıyor. Takımın sponsoru olduğu için kullandığı ekipmanı değiştiriyor falan. 1 tane iyi kulaklık olsaydı herkes onu kullanırdı.
Emin olmamakla beraber sanırım alabileceğiniz en iyi kulaklık blackshark v2 pro.Teşekkürler o zaman son 4 ay gibi bi süre tablet gibi kullanıyorsun güzelmiş fiyat farkı da çok vardır büyük ihtimal note 8 prodan geçmeyi düşünmeye başladım
bir arkadaşta on kulaklıktan bahsetti bende hyper x cloud alpha var ondan iyidir demi? o bozulduğundan alıyorumEmin olmamakla beraber sanırım alabileceğiniz en iyi kulaklık blackshark v2 pro.
İyi olmayabilr dediğim gibi çok anlamam kulaklıktan. V2 popüler kulalklık diğer popüler kulaklıkların fiyatı sizin bütçeyi aşıyordu onu önerdim. Uplayalım bakalım bilen biri yazar belki.bir arkadaşta on kulaklıktan bahsetti bende hyper x cloud alpha var ondan iyidir demi? o bozulduğundan alıyorum
eyw çok sağol <3İyi olmayabilr dediğim gibi çok anlamam kulaklıktan. V2 popüler kulalklık diğer popüler kulaklıkların fiyatı sizin bütçeyi aşıyordu onu önerdim. Uplayalım bakalım bilen biri yazar belki.
Off 5kya arctis 9 wireless yapıstır geç kankabütçeyi 5k ya kadar çıkarabilirim. Önerileri bekliyorum.