3k ya kadar kablosuz gaming mouse önerisi lazım

kart4ls

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
3000
selamlar arkadaşlar. 3000 tl lik bir bütçem var bu fiyat bandında işimi görecek kablosuz oyuncu mouse önerisi rica ediyorum.
daha çok fps oyunları oynadığım için performans biraz daha ön planımda. şuanda kullandığım steel series rival 3 kablosuz mouse var (yaptık bir hata .d) pil değiştirmekten gına geldi.

selamlar arkadaşlar. 3000 tl lik bir bütçem var bu fiyat bandında işimi görecek kablosuz oyuncu mouse önerisi rica ediyorum.
daha çok fps oyunları oynadığım için performans biraz daha ön planımda. şuanda kullandığım steel series rival 3 kablosuz mouse var (yaptık bir hata .d) pil değiştirmekten gına geldi.

Bunlardan birini satın alabilirsin beğendiğini ve shapeine uyanı al, İyzico ve parolpara kampanyasında zaten hepsi çok çok ucuza geliyor ek olarak ödeme kısmında " Conlife " yazarsanız ek indirimli satın alırsınız bende kullanıyom

Selam dostum ASUS ROG STRIX IMPACT III WL modeline bakabilirsin 36.000 dpı 1000 hz ve çok hafif 57 gram olması lazım aynı zaman da Bluetoothlu da kullabiliyorsun

Geri