Neler Yeni

Yardım 3x 27" Monitör için Masa Önerisi

setxkbmap

80+
Merhaba, 3 adet 27" monitörün rahatlıkla sığabileceği bir masa arıyorum. duvarım 240 cm uzunluğunda ancak kapı girişi var o yüzden maks 185cm masa rahat sığar.

F/P önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

Garipbirfizikci

80+ Bronze
Biraz zor, onun yerine monitör kolu alıp masada sabitleyebilirsin daha ergonomik hem de alandan tasarruf olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Sezer

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Mete C. E.
İlgili linkte detayda bulamadım ama vesa desteği 10 cm gibi north bayou kol alabilirsiniz. Ama üçlü kombinasyon nasıl yapılır? Tam olarak nasıl bir ekran tasarımı görmek istiyorsunuz bu size bağlı.

setxkbmap

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konudan bağımsız bu markayı nereden ve nasıl buldun hocam? O fiyata 27" 2K nasıl oluyor anlayamadım...

Ayrıca her monitöre uygun kol bulunur. Bir bak istersen;

Monitörü ilk alırken bende çok şüpheciydim, 5000 lira küsürdü fiyatı. ilk aldığım ölü piksel yok 2. yılını dolduruyor ips glow sorunu da çok çok az denilecek seviyede aşırı karanlıkta biraz belli oluyor, ghosting F1 oynarken motion blur kapalı halde bile zar zor anlaşılıyor. HDR kalitesi güzel, MPRT hiç açmadım aldığımdan beri off ne işime yarar bilmiyorum pek :D sonrasında eklediğim 2 monitörde de tedarikçi firma indirim yaptı %30 kadar uyguna aldım ikili şekilde bayağı memnunum açıkçası tavsiye de ederim.

İlgili linkte detayda bulamadım ama vesa desteği 10 cm gibi north bayou kol alabilirsiniz. Ama üçlü kombinasyon nasıl yapılır? Tam olarak nasıl bir ekran tasarımı görmek istiyorsunuz bu size bağlı.

ayaklık takılı halde ölçüsü 11 cm geliyor, yarın buraya resimleri atarım arka tarafın kol uyar mı bilmiyorum hiç bir tanesi dik, 2 tanesi düz kullanıyorum şuan bir tanesi duvara dayalı :D

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,631
İsim
Hacı
iyi bir ustaya yaptır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Sezer
Monitörü ilk alırken bende çok şüpheciydim, 5000 lira küsürdü fiyatı. ilk aldığım ölü piksel yok 2. yılını dolduruyor ips glow sorunu da çok çok az denilecek seviyede aşırı karanlıkta biraz belli oluyor, ghosting F1 oynarken motion blur kapalı halde bile zar zor anlaşılıyor. HDR kalitesi güzel, MPRT hiç açmadım aldığımdan beri off ne işime yarar bilmiyorum pek :D sonrasında eklediğim 2 monitörde de tedarikçi firma indirim yaptı %30 kadar uyguna aldım ikili şekilde bayağı memnunum açıkçası tavsiye de ederim.

ayaklık takılı halde ölçüsü 11 cm geliyor, yarın buraya resimleri atarım arka tarafın kol uyar mı bilmiyorum hiç bir tanesi dik, 2 tanesi düz kullanıyorum şuan bir tanesi duvara dayalı :D

Bir tane daha alsan indirim kopartır mısın ben alayım onu senden? ahahahhahahaha. Hayırlı olsun ne diyeyim hocam ya. Masa işini de en kötü sanayilerde ustalara yaptırabilirsin, sağlam ağaç 4 tane metal ayak ile hallolur. Hem boyut sıkıntın olmaz istediği gibi keser atar.

kronoS58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
oguz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,082,025