Krediyle bu işe girmeyin gereksiz riskEvet arkadaşlar 3 adet 3060ti ile mining sistemi kurmak istiyorum. Büyük ihtimalle kredi çekeceğim. Büyük bir beklentim yok, kendini ödesin. Tavsiye edermisiniz yapan arkadaşlardan ricam
Bu hayatta risk almadan malesef para kazanmak çok zor Şuanki konumuma aldığım riskler sayesinde geldim biraz cesaret gerekiyor.Krediyle bu işe girmeyin gereksiz risk
Evet yoksa araba alacaktım, arabanın derdiyle uğraşana kadar en azından bir getirisi olur düşüncesine girdim. Risk olmadan bir şey elde edinmiyor maalesef aynı yerde sayıklayıp duruyoruz.Bu hayatta risk almadan malesef para kazanmak çok zor Şuanki konumuma aldığım riskler sayesinde geldim biraz cesaret gerekiyor.
Şurada 5 yıl öncesine kadar asgari ücretle çalışan ay sonu cebine 5 kuruş kalmayan biriydim. Gerçekten Riskler Doğru zamanda alındığında çok güzel şeyler olabiliyor. İşte doğru zamanın olup olmadığını anlamakta basit aslında çevresel olarak düşünüp taşınmak gerekiyor. Ölçmek tartmak olabilecekleri sıralamak gerekiyor. Ve Bu durum sadece yatırım yaptığınız şey üzerinden değil dünya gözüyle geniş perspektif ile bakarak alınan kararlardan geçiyor. Bunlara dikkat ederseniz aldığınız risklerin %90 nında başarılı oluyorsunuz zaten dünyadaki sayılı zenginler bu metodla daha zengin olmaya devam ediyorlar.Evet yoksa araba alacaktım, arabanın derdiyle uğraşana kadar en azından bir getirisi olur düşüncesine girdim. Risk olmadan bir şey elde edinmiyor maalesef aynı yerde sayıklayıp duruyoruz.
Krediyle bu işe girmeyin gereksiz risk
Arkadaşım girmişti, bende girecektim bana kredi ile girme dedi keşke dinlemeseydim. Yoksa çoktan giaga sormazlar mı adama şimdiye kadar neredeydin ? keşke daha önce başlasaydın
3060ti ler lhr değilse iyi getirir . lhrsiz 60 mhs . lhr ise 50 mhs olmuştur.
Şurada 5 yıl öncesine kadar asgari ücretle çalışan ay sonu cebine 5 kuruş kalmayan biriydim. Gerçekten Riskler Doğru zamanda alındığında çok güzel şeyler olabiliyor. İşte doğru zamanın olup olmadığını anlamakta basit aslında çevresel olarak düşünüp taşınmak gerekiyor. Ölçmek tartmak olabilecekleri sıralamak gerekiyor. Ve Bu durum sadece yatırım yaptığınız şey üzerinden değil dünya gözüyle geniş perspektif ile bakarak alınan kararlardan geçiyor. Bunlara dikkat ederseniz aldığınız risklerin %90 nında başarılı oluyorsunuz zaten dünyadaki sayılı zenginler bu metodla daha zengin olmaya devam ediyorlar.
4 adet 3060tiBu hayatta risk almadan malesef para kazanmak çok zor Şuanki konumuma aldığım riskler sayesinde geldim biraz cesaret gerekiyor.
Kriptoya vergi gelirse Adsense gibi geçmişe dönük baz alınırsa çok canlar yanabilir. Gelir varsa vergi demek olduğunu biliyorum Bilmiyorum çok arada kaldım asgari ücret yetmiyor şuanBence girmeden önce , yakında yürürlüğe girecek olan kripto para yasası çıkınca gir. Duruma göre bak. Elinde ne kalıyor.
Krediyi bu ay çekip sistemi kursan, bir ay sonra yasa yürürlüğe girse. Paranın %20 sini vergiyle alsalar. Bu sefer kendini donduremeyecek kadar para kalsa elinde. Kredin bitene kadar ceptende yer.
Benim düşüncem kripto para kazancindan vergi alacaklar. Belki farklı bir şey olur bilemeyiz.
Geçmişe dönük çıkmaz büyük ihtimal diye düşünüyorum. Ama yasada hangi maddeler olacağını görmeden , işe girmeni tavsiye etmem. Geçen sene bu konuyu açsan hemen gir derdim. Zaten yasa çıkana kadar yani bu seneye kadar kartların borcunu ödemiş olurdun.Kriptoya vergi gelirse Adsense gibi geçmişe dönük baz alınırsa çok canlar yanabilir. Gelir varsa vergi demek olduğunu biliyorum Bilmiyorum çok arada kaldım asgari ücret yetmiyor şuan
Kredi cekecekmis. Bide 30/40 k para faizde pek bişi vermez.Mining gittikçe çekilmez bir hal alıyor. Paranızı bankaya yatırın. Faiz geliri daha mantıklı.