Neler Yeni

3x 3060ti ile Mining

SerkanA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Serkan Aksu
Evet arkadaşlar 3 adet 3060ti ile mining sistemi kurmak istiyorum. Büyük ihtimalle kredi çekeceğim. Büyük bir beklentim yok, kendini ödesin. Tavsiye edermisiniz yapan arkadaşlardan ricam

onr1818

80+ Bronze
Evet arkadaşlar 3 adet 3060ti ile mining sistemi kurmak istiyorum. Büyük ihtimalle kredi çekeceğim. Büyük bir beklentim yok, kendini ödesin. Tavsiye edermisiniz yapan arkadaşlardan ricam
Krediyle bu işe girmeyin gereksiz risk

SerkanA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Serkan Aksu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu hayatta risk almadan malesef para kazanmak çok zor :) Şuanki konumuma aldığım riskler sayesinde geldim biraz cesaret gerekiyor.
Evet yoksa araba alacaktım, arabanın derdiyle uğraşana kadar en azından bir getirisi olur düşüncesine girdim. Risk olmadan bir şey elde edinmiyor maalesef aynı yerde sayıklayıp duruyoruz.

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
aga sormazlar mı adama şimdiye kadar neredeydin ? keşke daha önce başlasaydın :)
3060ti ler lhr değilse iyi getirir . lhrsiz 60 mhs . lhr ise 50 mhs olmuştur.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Hakanbey
Evet yoksa araba alacaktım, arabanın derdiyle uğraşana kadar en azından bir getirisi olur düşüncesine girdim. Risk olmadan bir şey elde edinmiyor maalesef aynı yerde sayıklayıp duruyoruz.
Şurada 5 yıl öncesine kadar asgari ücretle çalışan ay sonu cebine 5 kuruş kalmayan biriydim. Gerçekten Riskler Doğru zamanda alındığında çok güzel şeyler olabiliyor. İşte doğru zamanın olup olmadığını anlamakta basit aslında çevresel olarak düşünüp taşınmak gerekiyor. Ölçmek tartmak olabilecekleri sıralamak gerekiyor. Ve Bu durum sadece yatırım yaptığınız şey üzerinden değil dünya gözüyle geniş perspektif ile bakarak alınan kararlardan geçiyor. Bunlara dikkat ederseniz aldığınız risklerin %90 nında başarılı oluyorsunuz zaten dünyadaki sayılı zenginler bu metodla daha zengin olmaya devam ediyorlar.

SerkanA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Serkan Aksu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Krediyle bu işe girmeyin gereksiz risk

aga sormazlar mı adama şimdiye kadar neredeydin ? keşke daha önce başlasaydın :)
3060ti ler lhr değilse iyi getirir . lhrsiz 60 mhs . lhr ise 50 mhs olmuştur.
Arkadaşım girmişti, bende girecektim bana kredi ile girme dedi keşke dinlemeseydim. Yoksa çoktan gi
Şurada 5 yıl öncesine kadar asgari ücretle çalışan ay sonu cebine 5 kuruş kalmayan biriydim. Gerçekten Riskler Doğru zamanda alındığında çok güzel şeyler olabiliyor. İşte doğru zamanın olup olmadığını anlamakta basit aslında çevresel olarak düşünüp taşınmak gerekiyor. Ölçmek tartmak olabilecekleri sıralamak gerekiyor. Ve Bu durum sadece yatırım yaptığınız şey üzerinden değil dünya gözüyle geniş perspektif ile bakarak alınan kararlardan geçiyor. Bunlara dikkat ederseniz aldığınız risklerin %90 nında başarılı oluyorsunuz zaten dünyadaki sayılı zenginler bu metodla daha zengin olmaya devam ediyorlar.

şuan bende öyleyim çıkmazdayım artık, nereye saldırsam elimde kalıyor :) geç kaldık ama napalım bir umut düşünüyorum. Nasibimiz varsa olur, olanlar kart eklemeye devam ettiğine göre riske değer düşünüyorum

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,296
İsim
Diyarhan
Kripto ya vergi yasası gelmesi planlanıyor.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,941
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Bence girmeden önce , yakında yürürlüğe girecek olan kripto para yasası çıkınca gir. Duruma göre bak. Elinde ne kalıyor.
Krediyi bu ay çekip sistemi kursan, bir ay sonra yasa yürürlüğe girse. Paranın %20 sini vergiyle alsalar. Bu sefer kendini donduremeyecek kadar para kalsa elinde. Kredin bitene kadar ceptende yer.
Benim düşüncem kripto para kazancindan vergi alacaklar. Belki farklı bir şey olur bilemeyiz.

onr1818

80+ Bronze
Bu hayatta risk almadan malesef para kazanmak çok zor :) Şuanki konumuma aldığım riskler sayesinde geldim biraz cesaret gerekiyor.
4 adet 3060ti
4 adet 1660 süper
3 adet 2060
2 adet 5600xt den oluşan bir riğim var ek olarakta çalışıyorum maaşım var ama kredi çekip yeni bir rig kurma yada kart ekleme fikri bana ürpertici geliyor dolar 1 gecede 6-7 lira düştü gelir gider çok dalğalı yarın birgün elektrige yüzde 30-40 zam yapıp çok kw tüketenin birim fiyatı dahada yüksek olacak derlerse yandık birde şimdi kripto para düzenlemesi var ordanda dişe dokunur ciddi bir vergi alındıgını düşünelim kredi çekeceksiniz dahi uzun taksitli çok rahat ödeyebileceginiz makul ödemeli bir kredi çekin derim ben mining gelirine çok güvenerek iş yapmama taraftarıyım yarın birgün piyasa düştü btc 20k dolara 6 ay çakılı kaldı diyelim kazdıgınız coinleri 3 te biri fiyatına satmamak saklayabilmek adına krediyi diğer gelirlerle ödeyebilir olmak lazım hani iyi senaryolarda olabilir tabii ki ama kötü senaryoda dahi bir planınız olursa zora düşmemek adına rahat olursunuz ben kendim garantici bir adamım o yüzden belkide bana çok tehlikeli geliyor ama kredi çekip dolar alıp batan insanlar gibi olmamanız için kendi adıma kendi fikirlerimi söyledim

SerkanA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Serkan Aksu
Bence girmeden önce , yakında yürürlüğe girecek olan kripto para yasası çıkınca gir. Duruma göre bak. Elinde ne kalıyor.
Krediyi bu ay çekip sistemi kursan, bir ay sonra yasa yürürlüğe girse. Paranın %20 sini vergiyle alsalar. Bu sefer kendini donduremeyecek kadar para kalsa elinde. Kredin bitene kadar ceptende yer.
Benim düşüncem kripto para kazancindan vergi alacaklar. Belki farklı bir şey olur bilemeyiz.
Kriptoya vergi gelirse Adsense gibi geçmişe dönük baz alınırsa çok canlar yanabilir. Gelir varsa vergi demek olduğunu biliyorum :) Bilmiyorum çok arada kaldım asgari ücret yetmiyor şuan

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,040
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Mining gittikçe çekilmez bir hal alıyor. Paranızı bankaya yatırın. Faiz geliri daha mantıklı.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,941
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Kriptoya vergi gelirse Adsense gibi geçmişe dönük baz alınırsa çok canlar yanabilir. Gelir varsa vergi demek olduğunu biliyorum :) Bilmiyorum çok arada kaldım asgari ücret yetmiyor şuan
Geçmişe dönük çıkmaz büyük ihtimal diye düşünüyorum. Ama yasada hangi maddeler olacağını görmeden , işe girmeni tavsiye etmem. Geçen sene bu konuyu açsan hemen gir derdim. Zaten yasa çıkana kadar yani bu seneye kadar kartların borcunu ödemiş olurdun.
Devlette senin kârın dan vergi alıyor olurdu. Bu da senin için sorun olmazdi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mining gittikçe çekilmez bir hal alıyor. Paranızı bankaya yatırın. Faiz geliri daha mantıklı.
Kredi cekecekmis. Bide 30/40 k para faizde pek bişi vermez.

Top Bottom