Neler Yeni

4.000 TL ye Toplama Sistem Alınır mı

Roccer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Can
dostum nerden topladın ve bence şu sistemi al daha iyi https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-5an/ işlemciyi 1600 12nm yap ekran kartını 1650super yap hem 480gb SSD n olur hemde 12nm işlemcin 1650 superde 5500xt ile aynı performansta bir ekran kartı hem çok az ısınıyor hemde çok az güç tüketimi var kasa da mesh ve argb kumanda kontrolcüsü var 30 dan fazla renk modu var 3 fan arkada egzoz fanı hava sirkülasyonu çok iyi kasa
beni biostar anakart ve gamegaraj psu korkutuyor Birde inno3d ekran kartında nasıl bir performans alırım msı yada asus almadığıma pişman olur muyum.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,733
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
beni biostar anakart ve gamegaraj PSU korkutuyor Birde inno3d ekran kartında nasıl bir performans alırım msı yada Asus almadığıma pişman olur muyum.
ınno3d kötü değil palit de yapabiliyorsun sanırım aynı fiyatta neyse biostar kötü değil eskiden de olan iyi bir marka sorun çıkarmaz ama yükseltebilirsin PSU konusunda sohoo üretimi ama sorun çıkaracağını düşünmüyorum ilerde yükseltirsin.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
beni biostar anakart ve gamegaraj PSU korkutuyor Birde inno3d ekran kartında nasıl bir performans alırım msı yada Asus almadığıma pişman olur muyum.
hayır dostum birincisi biostar köklü bir marka ikincisi game garajın psularını kaliteli bir psu üreticisi üretiyor bizzat araştırdım adını unuttum firmanın ama güvenebilirsin 80+ sorun çıkarmaz game garajın diğer yerlere göre daha ucuz olmasının nedeni bileşenler uygun fiyatlı markalardan yapılma yani atıyorum inno3d 1650 super (atıyorum) 1500 tl msi 1650 super 1700 tl arada bir fark varmı hayır birtek fark biri msi biri inno3d biri daha şık tasarlanmış biri daha sade ama performanslar birebir aynı eğer tabi oc edition değilse ama inno3d 1650 super oc lu için rahat olsun game garaj güvenilirdir kasalarıda çok güzel mesh hava sirkülasyonu cidden iyi pc hocasının bir sistemi var hatta videolarıda var bakabilirsin :)

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

Roccer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Can
hayır dostum birincisi biostar köklü bir marka ikincisi game garajın psularını kaliteli bir PSU üreticisi üretiyor bizzat araştırdım adını unuttum firmanın ama güvenebilirsin 80+ sorun çıkarmaz game garajın diğer yerlere göre daha ucuz olmasının nedeni bileşenler uygun fiyatlı markalardan yapılma yani atıyorum inno3d 1650 super (atıyorum) 1500 TL MSI 1650 super 1700 TL arada bir fark varmı hayır birtek fark biri MSI biri inno3d biri daha şık tasarlanmış biri daha sade ama performanslar birebir aynı eğer tabi oc edition değilse ama inno3d 1650 super oc lu için rahat olsun game garaj güvenilirdir kasalarıda çok güzel mesh hava sirkülasyonu cidden iyi PC hocasının bir sistemi var hatta videolarıda var bakabilirsin :)
çok teşekkür ederim yardımların için bu uzun yazından sonra sanırım bu sistemi alacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,243
Üyeler
165,952
Son üye
muhammedali06
Top Bottom