bence 4gb yap ne kadar fazla bileşen o kadar düşük hız demek.laptopla bu yaz daha rahat vakit geçirmek için RAM yükseltmesi yapacağım 4 slot var
4gb ddr3 1333mhz RAM mevcut
4gb takviyesi mi yapayım yoksa 2+2 şeklindemi
güzel fikirlerinizi bekliyorum
laptoplarda genellikle 2 tane ram slotu var yani 4+4 yapmak zorundasınız 4+2 de yapabilirsiniz belki ama aynı modelden 4+4 yapmak en sağlıklısı olacaktırlaptopla bu yaz daha rahat vakit geçirmek için RAM yükseltmesi yapacağım 4 slot var
4gb ddr3 1333mhz RAM mevcut
4gb takviyesi mi yapayım yoksa 2+2 şeklindemi
güzel fikirlerinizi bekliyorum
3 ram takınca single channel olmuyor muHer halükarda çift kanal olacağı için pek bir farkı yok. 4+4 yapmak bence daha mantıklı.
Öyle bir şey yok. Çift kanal var ya işlemciden gelen, bir kanaldan 2 slotun verisini de alırsın, tek slotun verisini de alırsın. Çift olur.3 RAM takınca single channel olmuyor mu
görev yöneticisinden baktım 4 yuva görünüyordu genelde 2 oluyormuşlaptoplarda genellikle 2 tane RAM slotu var yani 4+4 yapmak zorundasınız 4+2 de yapabilirsiniz belki ama aynı modelden 4+4 yapmak en sağlıklısı olacaktır
ty for informationÖyle bir şey yok. Çift kanal var ya işlemciden gelen, bir kanaldan 2 slotun verisini de alırsın, tek slotun verisini de alırsın. Çift olur.