Neler Yeni

4-5k arası monitör önerisi

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
Anıl Aykın
Bütçe
5000
144hz düşünüyorum ama varsa 165hz'de olabilir. 2 tane alacağım (birisi için ayırdığım bütçe 5k). 5k sınır dedim ama aşağısı benim için daha okey olur. Amazondan-Aliexpress'den önermezseniz sevinirim. Hiç kullanmadım, yurt dışından geldiği için riskine de girmek istemiyorum. Teşekkürler şimdiden...

Thadox

80+ Bronze

kronik1907

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Görkem
Deneyimleriniz var mı hocam. Işık sızması vesaire var mı?
şahsen birebir deneyimim yok
am deneyimliyenlerden yola çıkarak bir çok kişiye önerdim

hatta dün alan bir kişi ile beraber 1 haftada 3 kişi aldı bu ürünü
son alanın daha eline ulaşmamıştır ama diğer ikisinin deneyimleme imkanı oldu
hiç bir sıkıntıdan bahsetmediler

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
Anıl Aykın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
Anıl Aykın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bunu 2. monitörüm olarak aldım pivot olması vs vs bu fiyata bu özelliklerde monitör yok gibi. kargo eve gelmiş bakalım eve geçince deneyimleyeceğim
Yorumlarınızı bekliyorum hocam zahmet olmazsa lütfen.

tugay05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tugay gedik
Yorumlarınızı bekliyorum hocam zahmet olmazsa lütfen.
monitörü kurdum bağladım, fakat monitörde renkler biraz bana garip geldi bunun ayarı falan varmıdır acaba ? diğer monitörümde renkler çok güzel bunda bi soluk gibi hdmi ile bağlantıdan böyle yaparmı ?

Ekler

• WhatsApp Image 2024-12-04 at 18.05.30.jpeg
    WhatsApp Image 2024-12-04 at 18.05.30.jpeg
    191 KB · Hit: 11

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
Anıl Aykın
monitörü kurdum bağladım, fakat monitörde renkler biraz bana garip geldi bunun ayarı falan varmıdır acaba ? diğer monitörümde renkler çok güzel bunda bi soluk gibi hdmi ile bağlantıdan böyle yaparmı ?
Işık sızması varmış gibi görünüyor, resimden veya görüntü ayarlarından olma ihtimali de var ama daha çok sızmadan kaynaklı gibi duruyor. Resmi veya görüntü ayarlarını değiştirip bir de öyle bakın hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Işık sızmasını simsiyah bir arka planda daha iyi görebilirsiniz (eğer ışık sızması varsa).

Thadox

80+ Bronze
Kullanıyor musunuz hocam? Arkadaşın önerdiğiyle arasında boyut dışında arasındaki fiyat farkını vermeye değer mi?
kullanmıyorum ama monitör lordu bunu çok beğenmişti o yüzden önerdim. Etiketledim zaten dönerse ona sorarsın yardım eder.

tugay05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tugay gedik
Işık sızması varmış gibi görünüyor, resimden veya görüntü ayarlarından olma ihtimali de var ama daha çok sızmadan kaynaklı gibi duruyor. Resmi veya görüntü ayarlarını değiştirip bir de öyle bakın hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Işık sızmasını simsiyah bir arka planda daha iyi görebilirsiniz (eğer ışık sızması varsa).
beyaz ekrandada hafif sarımtırak gibi anlayamadım bakalım

Top Bottom