8+4 yapmanda sorun olmaz. Performans farkı olmaz. Yapabilirsen 8+8 yap.İki tane slotum var biri dolu 12 yapmayı düşünüyordum 4+8 olarak arkadaşım yapma dedi 4+4 yapsam ne kadar etkiler 4+8 yapsam ne kadar etkiler? Ramlerim ddr3
nasıl olmaz 12gb ram 8 e göre cok daha iyi olur.8+4 yapmanda sorun olmaz. Performans farkı olmaz. Yapabilirsen 8+8 yap.
Çift kanal olarak çalışmaz ancak kötü bir durum değil. 8+4 olarak kullanılabilir hocam.Tam anlamıyla çift kanal şeklinde çalışmaz diye biliyorum ama emin değilim. Yapmanda hiçbir sakınca olmaz.
Bende onu söyledim zaten. 8+4 daha iyi olur. Kötü bir performans farkı olmaz.nasıl olmaz 12gb ram 8 e göre cok daha iyi olur.
ram tüketimi cogu zaman 8 i gectigi icin drop vs oluyor oyunlarda
Doğru hatırlıyormuşum. Yapsın ya bende öyle kullandım zamanındaÇift kanal olarak çalışmaz ancak kötü bir durum değil. 8+4 olarak kullanılabilir hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende onu söyledim zaten. 8+4 daha iyi olur. Kötü bir performans farkı olmaz.
12 yapmaÇift kanal olarak çalışmaz ancak kötü bir durum değil. 8+4 olarak kullanılabilir hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende onu söyledim zaten. 8+4 daha iyi olur. Kötü bir performans farkı olmaz.
Aynen hocam. Yapabilirsen 16GB ram daha mantıklı olur tabi de. DDR3 için de o denli bir bütçe verirli mi düşünülür.Doğru hatırlıyormuşum. Yapsın ya bende öyle kullandım zamanında
MHz değerleri Ram markaları farklı olursa yaşanabilir. 8GB Ram, 12GB RAM'den iyi değil. 12GB RAM daha iyi bir performans verir. 8+8 daha mantıklı ancak DDR3 için çok fazla bütçe harcama. 12GB uygun olur.12 yapma
8-4 yapacaksın
mhzleri farklı çalısıcak
emin ol 8 daha iyi 12 den
8-8 aynı mhz tak daha iyi
dedi arkadaşım
ddr4 geçmeyi düşünmüyorum zaten işlemciyi i7 3770 yapıp 1660 ti alıp kullanmayı düşünüyorumMHz değerleri Ram markaları farklı olursa yaşanabilir. 8GB Ram, 12GB RAM'den iyi değil. 12GB RAM daha iyi bir performans verir. 8+8 daha mantıklı ancak DDR3 için çok fazla bütçe harcama. 12GB uygun olur.
aynı mhz değerinde ram alınca öyle bir sıkıntı olmaz 8+4te dual channel çalışır ve 8gb ram yetersiz 12gbta ne kadar yeterli tartışılır ama yinede daha iyidir12 yapma
8-4 yapacaksın
mhzleri farklı çalısıcak
emin ol 8 daha iyi 12 den
8-8 aynı mhz tak daha iyi
dedi arkadaşım
Benim eski bilgisayarım da i7 3770 idi. Eğer satın alacaksan 3. Nesil bir işlemci mantıklı değil. Ancak her halükarda kalacaksan eğer 8+8 RAM yap daha iyi. 1660 Ti İ7 3770'de darboğaz oluşturur. 1650 Super kovalayın hocam.ddr4 geçmeyi düşünmüyorum zaten işlemciyi i7 3770 yapıp 1660 ti alıp kullanmayı düşünüyorum