Neler Yeni

4 Fanlı Kasama (Darkflash Pollux) molex kullanmaya devam edilmeli mi?

Casheli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
SİNAN Hakan
4 Fanlı bir kasam var. (Darkflash Pollux). Molex bağlantılı geldi direkt olarak güç kaynağına taktım şimdilik. Çok fazla incelemedim direk molex bağlantıları takılı geldi . Normalde RGB var yazıyor kasada ama göremedim girişini. Ama anakarta(b450m s2h) bağlamak istersem anakartta 1 adet SYS_FAN girişim var. Çoklayıcı ile oraya da fazla yüklenme durumu olur mu? Molex'li kullanmaya devam edersem fan ömürleri çabuk biter diyorlar son devir döndüğünden.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
4 Fanlı bir kasam var. (Darkflash Pollux). Molex bağlantılı geldi direkt olarak güç kaynağına taktım şimdilik. Çok fazla incelemedim direk molex bağlantıları takılı geldi . Normalde RGB var yazıyor kasada ama göremedim girişini. Ama anakarta(b450m s2h) bağlamak istersem anakartta 1 adet SYS_FAN girişim var. Çoklayıcı ile oraya da fazla yüklenme durumu olur mu? Molex'li kullanmaya devam edersem fan ömürleri çabuk biter diyorlar son devir döndüğünden
Akasa Beşli PWM Otomatik Fan Kontrollü Fan Çoklayıcı Flexa Kablo Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)

Öneririm fanlar son güçte dönmüyor sistem sıcaklığına göre otomatik ayarlıyor istersen sen de ayarlayabiliyorsun kullanıyorum
gücünü direkt molexden alırsa son devir döner dedikleri doğrudur. hocam karar sana kalmış yani tamamen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,667
Üyeler
162,044
Son üye
cabbar1905
Top Bottom