https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v16-6-3/
teşekkürler2. sıradaki, oyun performansında özellikle işlemci ryzen olduğu için +8gb ram ekran kartının ti olmasından daha fazla performans arttıracaktır. Ayrıca 16gb sistemi rahatlatır. bu yüzden çok gerekli
4. yü alıp +8gb ram koymayı dusunuyorum2. sıradaki, oyun performansında özellikle işlemci ryzen olduğu için +8gb ram ekran kartının ti olmasından daha fazla performans arttıracaktır. Ayrıca 16gb sistemi rahatlatır. bu yüzden çok gerekli
çok mantıklı değil nedenini sorarsan garanti bozulabilir, profesyonelce yapılmalı. ama riski göze alıyorsan yapman iyi olur. zaten bir acer için garantiye ihtiyaç duyacağını sanmıyorumteşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
4. yü alıp +8gb ram koymayı dusunuyorum
ekranı nasıl yükseltecek?ideapad ve monster hariç acer nitro 5 gtx1650 ti li olanı seç.
Eğer bütçen artarsa ekranı ve rami yükselt.
uygun bir 144 hz monitör almayı düşünüyorumçok mantıklı değil nedenini sorarsan garanti bozulabilir, profesyonelce yapılmalı. ama riski göze alıyorsan yapman iyi olur. zaten bir acer için garantiye ihtiyaç duyacağını sanmıyorum
ekranı nasıl yükseltecek?
Yetkili servisinde.çok mantıklı değil nedenini sorarsan garanti bozulabilir, profesyonelce yapılmalı. ama riski göze alıyorsan yapman iyi olur. zaten bir acer için garantiye ihtiyaç duyacağını sanmıyorum
ekranı nasıl yükseltecek?
yetkili servis ram takıyor mu ? ya da yeni ekran takabiliyor mu ? öyleyse bu pc yi alıp yaptırabilriimYetkili servisinde.
Ram takabiliyor ssd de yükseltiliyor ekran yükseltilebiliyor sanıyorum casperda yükselitiliyorsa onda da yükseltilir.yetkili servis ram takıyor mu ? ya da yeni ekran takabiliyor mu ? öyleyse bu pc yi alıp yaptırabilriim