Çözüldü✓ 4 Laptop Arasında Kaldım sizce hangisi?

egarim

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
38000
Ram ve depolamaya takılmayın MSI modelleri için tam emin olmasam da yüksetlme yapılıyor sanırım. Hangisini alırsam alıyım depolama ve ram yükseltmeden kaçınmayı düşünmüyorum.
Lenovo dışında fiyatları hemen hemen aynı. Lenovo diğerlerine göre daha ucuz ve soğutması övülüyor ram ve sdd eklemesi de yapınca yeterince iyi olur. Asus da aynı şekilde alırsam ekleme yaparım ve asus'un güzel yanı win11 içinde olması. Kararsız kalmamım sebebi işin içine msi girmesi yoksa asusa karar vermiştim. Sizin tavsiyeniz nedir?

MSI gayet güzel özellik olarak ve marka olduğu için alabilirsin fazla ısınmaz diye düşünüyorum ama ne oynayacağını bilemem

MSI gayet güzel özellik olarak ve marka olduğu için alabilirsin fazla ısınmaz diye düşünüyorum ama ne oynayacağını bilemem
Biraz yüksek seviyeli oyunlar oynamayı düşürüyorum rdr2, mafia, god of war gibi aklıma bunlar geldi şuanda

Biraz yüksek seviyeli oyunlar oynamayı düşürüyorum rdr2, mafia, god of war gibi aklıma bunlar geldi şuanda
Hocam bu laptop ile rahat oynarsınız hatta bu bütçenin altında bı masa üstüde alabilirsin bunla aynı değer olur ve ucuz alur
Arkadaşın attığı monster da iyi ama monster 3 yıllık kullanmış biri olarak söylüyorum ısınma sorunu var başım şişti 2 ay falan sesden dolayı laptopu açmamıştım masa üstü alsan hem ucuza hemde ısınma sorununu sıvı soğutmayla çözersin

Hocam bu laptop ile rahat oynarsınız hatta bu bütçenin altında bı masa üstüde alabilirsin bunla aynı değer olur ve ucuz alur
Arkadaşın attığı monster da iyi ama monster 3 yıllık kullanmış biri olarak söylüyorum ısınma sorunu var başım şişti 2 ay falan sesden dolayı laptopu açmamıştım masa üstü alsan hem ucuza hemde ısınma sorununu sıvı soğutmayla çözersin
masaüstü bende istiyordum ama oyun biraz ağırlıklı olsa da ders içinde kullanıcağım bu yüzden laptop bakıyorum. Monster şikayetleri çok fazla olduğu için düşünmüyorum bende çok fazla.

MSI olan modelin aynısı 1200 tl daha ucuz bura da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

açıkcası ben benim göz zevkime pek uymuyor ama kasa olarak f/p ürünü ekran kartı hakkında net bir sonucu ulaşamadım ama 120w sanırsam 140w ile ciddi fark yok. Bazı durumlarda 20-30w düşük modeller daha az ısındığı için daha stabil çalışarak avantaj sağladığı durumlar oluşabiliyor.

MSI olan modelin aynısı 1200 TL daha ucuz bura da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

açıkcası ben benim göz zevkime pek uymuyor ama kasa olarak f/p ürünü ekran kartı hakkında net bir sonucu ulaşamadım ama 120w sanırsam 140w ile ciddi fark yok. Bazı durumlarda 20-30w düşük modeller daha az ısındığı için daha stabil çalışarak avantaj sağladığı durumlar oluşabiliyor.
aslında hp daha iyi olsada hp de çok fazla şikayet okudum ekran sallanması, ısınma gibi yorumları okudukça hp den uzaklaştım. alırsam pişman olacakmışım gibi geldi.

aslında hp daha iyi olsada hp de çok fazla şikayet okudum ekran sallanması, ısınma gibi yorumları okudukça hp den uzaklaştım. alırsam pişman olacakmışım gibi geldi.
Daha çok f/p kısmına oynayan bir seri ,o yüzden alıcısıda çok ,ona göre şikayet te fazla oluyordur elbette. Genel puana bakmak lazım. Ama arada 2K var çok büyük bir para sayılmaz bu ürünler için gerisi sizin zevkinize kalmış

Arkadaş doğru söylüyor bütçeniz yetiyorsa alabilirsiniz 2k fark var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,547
Üyeler
173,829
Son üye
Ivgen
Geri